Produkter jeg bruger igen og igen


Selv benytter jeg altid lejligheden når der er rabat på helsebutikker på nettet til, at hamstre nogle af de produkter, som jeg bruger igen og igen og igen. Som fx:

Min elskede fiskeolie fra Nordic Naturals. Jeg køber hellere mindre tøj end mindre fiskeolie. Ja, på det punkt er jeg muligvis lidt sær. Hvis jeg skal spare, tager jeg den hveranden dag og tager så hampefrøolie eller hørfrøolie de andre dage.

Herudover kan jeg lige så godt tage en box mere af min elskede Vita Biosa, som giver mig ro i maven. Sorry, billedet af bag-in-boxen drillede, så I får flasken.

Og så er jeg løbet tør for det gode lakridspulver, efter jeg lavede de lækre påskeæg med marcipan og lakrids.

Og hvis jeg ikke lige havde været i Malmø og hamstre totalbillig kokosolie uden smag, ville jeg have fyldt lagrene med den smagfrie Cocosa.

Sidst men ikke mindst er jeg faktisk blevet ret glad for Sukrin Gold, som jeg synes har væsentligt mindre bitter eftersmag end de øvrige. Og der er ved at være lavvande i beholdningen, så den ryger nok med.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

14 kommentarer til “Produkter jeg bruger igen og igen”

 1. farlig biks! Men nu har jeg da fået lidt rabat på min bestilling, og så har man da lidt god samvittighed…

  Svar
 2. Jeg kan supplere med oplysningen om, at tager jeg ikke min fiskeolie, så går der saft-suse-mig ikke længe, før min symptomer på overgangsalder springer i fuldt flor! Pyh, been there, done that … gør det aldrig mere ;) Jeg veksler forøvrigt imellem Nordic Natural Omega-3 og Eskimo3

  God påske til Jane og familien samt alle andre som læser med :D

  Svar
  • Uha overgangsalder! Det frygter jeg. Blev sat i kunstig overgangsalder i forbindelse med fertilitetsbehandling, og det var saftsuseme da ikke for svage sjæle.

   Også god påske til dig, Lisbeth :-)

   Svar
 3. Øv, har godt set man ikke kan få det nogle steder! :(
  Det svært at komme igang med at afprøve en masse af dine lækre opskrifter, uden det mandelmel.
  Er der problemer med at lave det eller?

  God påske. :D

  Mvh. Rikke.

  Svar
 4. Nu har jeg hældt en masse i indkøbskurven på viivaa, men når jeg taster rabatkoden ind, er mit totalbeløb det samme? Ændrer det sig først, når man når til betalingen eller hvordan? :-)

  Ved du i øvrigt hvordan det forholder sig med produkter, der har “uvis leveringstid” – sender de så resten af produkterne eller skal det hele vente på den sidste vare?

  mvh
  Christina

  Svar
  • Du skal indtaste rabatkoden og så trykke på den grønne knap, hvor der står indløs. Så opdaterer den med rabatten.

   Er det mandelmelet, du tænker på med uvis leveringstid? For det er der vist ikke nogen, der ved, hvornår kommer igen. Hverken hos Viivaa eller andre steder :-/

   Svar
   • Hmm, beløbet ændrer sig bare ikke når jeg har indløst rabatten?
    Næ, det er lucumapulver og hasselnøddecreme :-)

    Svar
    • Det kan jeg ikke forklare. Jeg har lige testet det og det virkede fint. Du brugte rabatkode paaskerabat? Eller kan det skyldes browseren? Nu skyder jeg bare lidt i blinde… :-/

     Svar
     • Har måske fundet ud af det nu. Jeg tror det er fordi jeg prøver at købe nogle af de varer, der allerede er på tilbud, men som rabatten jo ike gælder til – så kan den ikke finde ud af det, når det kun gælder nogle af varerne. Hmm, har ikke lige lyst til at betale fragt to gange for at lave seperate ordrer…

     • Det er mærkeligt. Jeg kan godt få den til ar trække rabat, selvom jeg kombinerer med varer, som er nedsat i forvejen… :-/

 5. Hvad er din grund til at spise fiskeolie, for lidt fisk eller andet?
  Kan du mærke nogen forskel hvis du ikke tager den?

  Svar
  • Jamen, jeg tager det pga. omega 3’s utallige gode egenskaber og for at være sikker på at få en mere optimal omega 3-omega 6 balance. Og så synes jeg også virkelig, jeg mærker forskel. På stemningsleje og sukkertrang især. Jeg har jo tendens til lidt vintertungsind (okay, måske tungsind i det hele taget), og her har jeg en følelse af at den gør mig godt. Jeg spiser hjertens gerne fisk også ved siden af.

   Svar