Vil du have fingrene i min bog?


I går var sådan en lidt stor dag for mig. I går redigerede jeg nemlig min bog for sidste gang, og i dag trykker min redaktør på knappen, og bogen ryger afsted til tryk. Min baby er ude af mine hænder, og det er på en gang dejligt og vemodigt og sindssygt angstfremkaldende. Jeg er meget tilfreds med den, og hvis jeg ikke var sådan et beskedent menneske, ville jeg prale med, at det er den ultimativt lækreste og mest indbydende LCHF-bog, jeg endnu har set. Mor er stolt…

Bogen indeholder ca. 50 siders introduktion til LCHF, et historisk tilbageblik på vores kostråd, og gode tip til at komme i gang med LCHF. Og så indeholder den 80-100 opskrifter på mættende og velsmagende hverdagsmad. Det er ikke haute cuisine eller mærkelige kødudskæringer, som du skal bestikke en slagter for at få fingrene i, det er helt almindelig hverdagsmad, som (forhåbentlig) viser, hvor ukompliceret det kan være at integrere LCHF i et helt almindeligt liv. Fokus er på masser af grønt, en moderat mængde protein og godt med naturligt fedt. Bogen indeholder både favoritterne her fra bloggen og en masse nyt.

Bogen udkommer d. 24. april, men du kan allerede nu sikre dig en signeret kopi direkte fra mig. Jeg køber et parti hjem fra forlaget, som jeg sælger her fra bloggen til de af jer, der gerne vil have en bog med en hilsen fra mig. Når det parti er solgt ud, henviser jeg til boghandlerne. Jeg skal lægge min bestilling hos forlaget i denne uge, så hvis du vil sikre dig en bog fra mig, er det en god idé at reservere din kopi allerede nu. Se hvordan du gør det HER.

Hvis du er ligeglad med krusedulle, kan du forudbestille den på Saxo.com eller via plusbog, hvis du abonnerer på det. Jeg tænker også, at Adlibris snart må sætte den i forsalg. Og ændre bogens forside til det rigtige. Suk…

15 TIPS TIL ET STRAMMERE FORÅR
Og så er min bog også i denne måneds EUROWOMAN under “15 tips til et strammere forår”! Det er jo rigtig fin omtale. Tak for det, EUROWOMAN! Jeg synes da bestemt, I skal give LCHF et forsøg.  Det værste, der kan ske, er, at I aldrig kommer til at gå tilbage ;-) 

 

PS: Men bogen er altså ikke udkommet endnu. Den udkommer først d. 24. april og vejledende udsalgspris er 250 kr. :-)

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

28 kommentarer til “Vil du have fingrene i min bog?”

Skriv en kommentar

 1. Hejsa.
  Ganske ny udi LCHF – har for et par uger siden været på Dukan kur,men faldt over din fantastiske hjemmeside, og er nu i gang med LCHF:-) Har lige bestilt din bog, som jeg regner med skal bruges både nu med vægttab, men specielt til efter hvor det skal være min livsstil. Ps hvor mange gram fedt skal man have om dagen?
  Mange hilsner
  Bettina

  Svar
  • Kære Bettina

   Det er svært at svare på det med fedtet. Jeg får cirka 65 % af min energi fra fedt. Hvor mange gram det svarer til, afhænger af hvor meget jeg spiser. :-)

   Svar
 2. Kære Jane, din bog ser uendeligt indbydende ud, og hvor har det været spændende at følge processen!
  Jeg har allerede lagt en bestilling hos dig via din “shoppeguide”, men jeg er i tvivl – skulle jeg have fået en eller anden form for bekræftelse efter jeg har sendt dig mailen? Jeg har betalt :)
  God onsdag!

  Svar
 3. Kære Jane
  Tillykke kan man vel ikke sige for mange gange… tillykke!!!! Både med angsten, tiden til at give slip, omtalen og vente på alt det gode, som kommer. Mon det ikke snart er tid til en ny tatovering ;-)
  Kram Charlotte

  Svar
 4. Kære Jane,
  hvor spændende med din bog og tillykke! Jeg vil meget gerne reservere en signeret bog af dig. Hvor er knappen til bestilling? :-)

  Svar
 5. Nej, hvor spændende :)

  indeholder den også foreslag til mellemåltider? Det ofte der jeg møder problemer synes jeg.

  Svar
  • Nej, det er der faktisk ikke meget af, Mie. Jeg synes også at det var bøvlet at finde alternativer til LCHF-mellemmåltider og derfor satte jeg portionsstørrelserne op og spiser nu som udgangspunkt kun til måltiderne. Har jeg brug for noget mellem måltiderne bliver det ofte en tyk skive ost, evt. rullet med en skive skinke, en oopsie eller en kop kaffe med fløde eller kokosmælk :-)

   Svar
 6. Hej Jane

  TILLYKKE med din bog!- du er et fantastisk menneske

  Mit su buget tillader ikke din bog, men den er allerede kommet på ønskelisten til min fødselsdag i næste mdr :)

  Jeg er vild med LCHF. er ved, at slippe sukkertrængen efter en ´”faldipåske” er på 3 dagen og ubehaget topper idag og imorgen !

  vil bare gøre dig opmærksom på, at din måde, at skrive på om kost motion og velvære , har haft en meget stor positiv indvirkning på mit mad liv, så TAK for det!

  Jeg er gb. opr. og tidliger overspiser og bulimiker , jeg indtager primært mit fedt via olie og lidt ost, da for fede mælkeprodukter fløde mm. kan kan gi mit voldsom ubehag pga. min fedme opr. Jeg har anbefaldet din blog til andre der også er gb. opr. og alle er meget glade for dine opskrifter mm.

  Tak og tillykke igen med bogen !

  dejligh forårs daf til dig

  Svar
  • Tusind tak for det, Perle! Det er jo pga. gode ambassadører som dig, at LCHF er gået hen og er blevet populært i Danmark også :-)

   Svar
   • Tak Jane :)

    8 uger på LCHF. Før påske og vægttabet var på ca. 1 kg om ugen ! Samt var mit humør sind og krop i balance ! Man overspiser bare ikke, hvis måltider indholder en “god” potion fedt , lyst centere bliver stillet tilfreds ! Jeg kan ikke andet end at være fortaler for LCHF, med de resultater jeg selv har oplevet !

    Jeg stemmer allerede for , at du skal skrive flere bøger!

    Svar
 7. Det lyder som en fantastisk stor dag ! Jeg glæder mig så meget til at få din bog. Jeg sendte dig også en taknemmelig tanke i går, da jeg lavede kylling med 48% fløde… da jeg gik på vægten i morges havde jeg smidt ½ kilo siden sidste uge. Det er virkelig skønt at have fundet frem til en kost der gør så godt for kroppen. Så TAK igen.

  Svar
 8. Så fik jeg bestilt to bøger, en til mig (selvfølgelig), og så har jeg en ekstra til enten gave eller udlån, for Oh my Lord, der er mange i mit liv, der trænger til at læse den. Det ved jeg allerede inden jeg selv har læst den. Jeg har nemlig også høje forventninger, og jeg tror i den grad på dig :)

  Keep on rockin´, søster smørsovs ;)

  Peace out.

  Svar
  • Ha ha! Jeg har også nogle i mit liv, som fortjener et gratis eksemplar ;-) Tænk at forklæde et “hint” som en gave. Genialt! :-)

   Svar
 9. Hej Jane

  Ih, det bliver altså meget spændende med bogen. Tillykke med den. Jeg har også bestilt den med din ‘krusedulle’ og glæder mig til at nærlæse LCHF-princippet og ikke mindst de lækre opskrifter.
  Jeg kan kun være enig med flere af de øvrige positive tilkendegivelser du har fået her på din blog og synes du giver mange rigtig gode ‘indspark’ til den igangværende debat om ernæring og sundhed. Jeg er næsten dagligt inde på bloggen for at følge med.
  I øvrigt synes jeg det er fedt, at du giver dig tid til at besvare de kommentarer du har fået. Tak for det og keep up the good spirit ☺
  Venlig hilsen
  Susan

  Svar
  • Tak for det, Susan. Det glæder mig rigtig meget. Bloggen her er jo også min baby og den er efterhånden en tidskrævende en af slagsen. Jeg prøver at svare alle kommentarer, men kan se, at jeg glipper nogle her og der. Men samtlige kommentarer bliver læst, og det er superfedt at så mange giver deres besyv med!

   Svar
 10. Hej Jane,

  Jeg er inde på Saxo for at bestille din bog og ser, at de “anbefaler” Low Carb af Helle Kleist – eller rettere skriver at mange, der har købt din bog også har købt hendes.

  Må jeg spørge om din holdning til Low Carb-bogen? Jeg tænker på, om den har samme principper for lchf, som du har? Eller om det kun er low carb, for så er jeg ikke interesseret. Det er kombinationen med high fat, der fungerer, har jeg oplevet.

  Tak for din hjælp på forhånd!

  VH Anne

  Svar
  • Jeg kender ikke den anden low carb bog, Anne. Min oplevelse er, at mange low carb bøger er low carb og low eller moderate fat. Og det gør det altså ikke for mig. Jeg ved ikke om det er tilfældet med den, du nævner der… :-/

   Svar
 11. Hihhh Det er lidt sjovt med den bog… Man går her og venter i spænding.. Fuldstændig som med en god krimi, hvor spændingen bliver bygget op lidt efter lidt og så ender det hele med en kanon afslutning!
  Du forstår virkelig at dele din begejstring. Tak :)

  Svar
  • Ja præcist! Nogle gange tænker jeg, at man ikke kan andet end at blive skuffet over bogen. Ha ha… den er fin, det er den virkelig. Men forventningerne, inkl. mine egne, er jo vildt høje!

   Svar
 12. Kære Jane

  Har længe taget tilløb til at sætte mig ind i principperne om LCHF – og nu har jeg så bestilt din bog – med krusedulle og det hele. Kan se her på din side, at du har sans for lækkert design – så GLÆDER mig.

  Line

  Svar
 13. Kære Jane,
  Jeg har skrevet det før, but here it goes again: Du er alt for sej! Du har al mulig grund til at være stolt!
  Jeg glæder mig som et lille barn til mit eksemplar med din krusedulle.
  Kan bare mærke, at den bliver et skridt i retningen af en øjenåbner – jeg tror på det. Vi er i hvert fald mange, som er blevet klogere og gladere – jeg går ikke tilbage!
  KH
  – frk. sveske

  Svar
 14. Ih altså hvor er det spændende! Stort tillykke med den :)
  Jeg glæder mig så meget til den udkommer – og jeg har selvfølgelig bestilt den med krusedulle :D

  Svar