Vil du chatte med mig om LCHF?


Og jeg er altså ikke ude på noget lummersnak her! Nej, på mandag mellem kl. 20 og 21 kan du chatte med mig i Saxo.com’s forfatterforum. Jeg har aldrig prøvet den slags før, og det kunne være hyggeligt, hvis nogle af jer havde lyst til at kigge forbi. Samtidig skal jeg gøre mit bedste for at svare på alle jeres spørgsmål. Helst om LCHF, ikke? Jeg er ikke noget orakel. Faktisk kan du stille dit spørgsmål allerede nu. Det gør du ved at klikke på billedet her nedenunder. Når klokken slår 20 mandag aften, starter jeg fra bunden og svarer på livet løs!

 

 

Som du kan se, foregår det på Facebook, hvor Saxo har sådan en chat-applikation, hvor det hele foregår. Men det kræver altså, at du har en Facebook-konto.

 

Jeg skal nok lave en lille reminder om det på mandag. Det bliver da sjovt, ikke?

 

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Vil du chatte med mig om LCHF?”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane.

  Jeg har et mad spørgsmål.. Er det skidt at spise mad med et højt indhold af GI (glykæmisk index)? – eks. vandmelon, som jeg eeeelsker! :)
  Super lækker blog – er vild med dine opskrifter og din humoristiske måde at skrive på :)

  Kh Hannah.

  Svar
  • Altså, jeg synes ikke at vandmelon er en ond spise. Så her synes jeg godt alt med måde kan gøre sig gældende. Og hvis det skaber svingende energiniveau, blodsukker og nye sukkercravings, ja, så har man jo en god grund til at stoppe igen :-)

   Svar
 2. Hej.
  Jeg har lige købt din bog, for at starte min nye livstil.
  Jeg er spændt på om jeg kan holde det og om det hjælper.
  Lige nu synes jeg det er omfattende, men det er nok bare lige starten.
  Alle opskrifterne ser utrolige lækre ud, så jeg glæder mig også

  Hilsen margrethe

  Svar
 3. Hej Jane,

  Jeg ved, jeg tilhører et ubetydeligt mindretal… men jeg er altså ikke på facebook. Kan det arrangeres, at jeg og andre uindviede kan få lov at læse chatten efterfølgende uden at være logget på med en FB konto?

  God fornøjelse med chatten!

  Vh Anne

  Svar
 4. Hej. Jeg har været på lchf i en uge nu og har kun “syndet” lidt med frugt. Jeg er dog bekymret for, om jeg får nok kalk, når jeg er LCHF´er, eller får jeg det i mit indtag af kød og grønt? Derudover kan jeg mærke en negativ ændring i min energi. Jeg er meget træt og kan næsten ikke klare bakkerne på cykel(har læst det bliver bedre) Jeg har to små børn- ingen bil og en meget forstyrret nattesøvn- på 3 år, så det spiller naturligvis også ind. Jeg kan dog mærke så mange positive ting på min krop og i mit sind ved at vælge LCHF, så håber jeg bliver ved med at være lige så sej. Tak for en fed hjemmeside og en drøngod bog.

  Svar
  • Hej Jane – chatten foregår inde i Saxos forfatterchat. Klik på billedet og stil dit spørgsmål derinde… :-)

   Svar
 5. Har i ca 3 uger nu bestæbt os på at gøre dette til vores nye livsstil. Hold nu op hvor er dine opskrifter gode – de animerer absolut til at fortsætte!! Har siden midt 90èrne levet fedtfattigt og sundt troede vi, men mange skavanker dukkede op undervejs. Noget som jeg og min krop ikke forstod.
  Men er også til søde sager så hvordan??? Hvornår ved man at ens kulhydratloft er nået. Jeg har læst det der står i din bog som næsten er blevet min daglige læsebog! Jeg finder ud af hvilke ret der skal laves i dag OG min mand tilbereder det.TAK TAK

  Svar