Vil du bladre i min bog?


Nå, men så dribler jeg lige et par dage til Paris. Desværre ser vejrudsigten pænt trist ud, men så må man jo bare besøge nogle flere restauranter og vinbarer. Der er allerede bestilt bord på yndlingsrestauranten i aften til en god middag og fejring af, at Søren nu har overlevet at være gift med mig i 10 år. Jeg har lovet ham, at de næste 10 år bliver nemmere, og det tror jeg ærligt talt ikke bliver så svært at holde..

Imens kan du fornøje dig med min bog. Det gælder også dig, der ikke har købt den endnu. Du kan nemlig bladre lidt i den ved at klikke på billedet her nedenfor, inden du beslutter dig for, om du vil købe den.

 

Vil du læse mere? Så kan bogen købes til favorabel pris hos Saxo.com eller hos Plusbog, hvis du abonnerer på det. Du kan selvfølgelig også købe den hos din boghandler.

À bientôt, mes amis! :-)

 Indlægget indeholder affiliatelinks. 

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

24 kommentarer til “Vil du bladre i min bog?”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane,
  Har købt din bog for et par uger siden efter at ha’ været hos dietist og blive anbefalet lchf. Rigtig god bog som jeg dagligt læser i. Har prøvet mange af de lækre opskrifter!.Utroligt igen at spise alle de forbudte ting:)
  PS Opskriften på de søde oopsies bør dog være uden salt eller bare en knivspids. 1 tsk. er alt for meget efter min mening.
  Ellers kun gode erfaringer…

  Svar
 2. Fantastisk mulighed, at man kan smugkigge i bogen. Fra at have været et ønske, kom jeg nu til at købe den. Jeg glæder mig, til den kommer i begyndelsen af næste uge. Tak for inspiration og åbenhed på din blog. Allerede nu har en helt anden type morgemad gjort en markant forskel i mit liv :-)

  Svar
 3. Hej. Tak for spændende læsning. Overvejer stærkt at komme igang. Dog er min første tanke, at din bog sikkert ikke er bedre end alle de andre bøger om spise og livsstil med al for dyre og besværlige opskrifter. Men ikke desto mindre virker du bare mere interessant. Jeg har dog en travl hverdag med arbejde og to små børn og resten kender I sikkert. Derfor er det vigtigt, at opskrifterne er overkommelige og ikke spiser dobbelt så meget af vores normale madbudget. Hvad er eksempelvis din mening til rugbrød? Hvis ikke det går, hvad foreslår du som erstatning? Jeg vil tillade mig at undersøge dine ideer og bog lidt mere førend, at jeg bare hopper med på toget.

  Svar
  • Jeg ved ikke om min bog er anderledes end andre. At ændre vaner og prioritere sundhed kræver jo en indsats uanset hvilken retning, man vælger. Opskrifterne er rimelig nemme og det er altsammen hverdagsmad. Jeg er jo ikke kok eller noget… Rugbrød er ikke en del af lchf. Mine børn får dog rugbrød men jeg spiser det ikke. Hjemmebagt kernebrød kan erstatte noget af det men jeg mener, det er bedst hvis man navigerer lidt væk fra det :)

   Svar
 4. Hej Jane
  Jeg har læst og brugt din bog rigtig meget siden du sendte den. HAr prøvet det meste og ønskede mere.
  Forsøgte at søge kogebøger med low carb high fat opskrifter.
  Fandt blandt andet “den store bog med Low-Carb opskrifter” af Nicola Graimes. Men har kigget lidt i den og tænker – det er da ikke high fat. Er der kun din bog på dansk som har LCHF?
  Hvis så må du snart lave en mere :o)
  Håber du har haft en fantastisk tur til Paris.
  Heidi

  Svar
  • Der findes også to svenske, som er oversat til dansk. Den ene hedder “Kom i gang med lchf på 14 dage”. Den er udmærket. Den anden har jeg ikke selv men jeg har hørt meget godt om den. Kan desværre ikke huske titlen..

   Svar
 5. Hvor ser det lækkert ud. Har allerede gjort siden til favorit og den vil stå øverst på min ønskeliste.. Ellers må jeg jo selv købe den. Jeg kan i hvert fald se, når jeg bladre, at jeg vil får stor gavn af den:) Godt arbejde og stort tillykke med det

  Svar
 6. Jeg bliver altid sådan lidt kedeligt misundelig når folk rejser afsted til MIN yndlingsby… Og alligevel så synes jeg jo også det er fantastisk at der er nogen der åbenbart giver mig ret ;)
  Det ville være skønt at høre om din yndlingsrestaurant!
  Det er fantastisk at i har holdt hinanden ud i 10 år, min mand og jeg er på 20. år – og jeg er “kun” 40 år :). Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle gøre uden ham – tror da også snart jeg må kigge stjerner i Paris med ham!
  Nå, men nu rejser vi snart afsted fra Uganda for at leve det danske liv, og jeg vil svare dine indlæg i løbet af vinteren med noget i stil med; “ENIG!!!”, ” ABSOLUT!!!” – “Ja, FULDSTÆNDIG forfærdeligt” – og når du er ved at planlægge Thailandsturen med; “FFFFTTTTBBBBTTTT!!!!” ( sidstnævnte udspydelse af ren bitterhed). Er totalt skræmt ved tanken!!! På den anden side så skal jeg hjem og åbne yoga studie – og hvor cool er det???!!!
  Vi ses!
  God tur til Paris!

  Svar
  • Haha Kristina! Der bliver ingen thailandstur til vinter, tror jeg, så jeg kommer ud og finder indre ro i dit yogastudie i stedet :)

   Svar
 7. Altså det var jo så skøn og interessant læsning. Jeg har allerede sat den på ønskelisten men som december barn har jeg i stedet besluttet at det er min 1/2 årsgave til mig selv så den skal fluks bestilles :-)

  Nyd Paris

  Svar
 8. Hej Jane

  Ny i LCHF forum . Tabte 3,6 kg den første uge havde masser af tømremænd ( kulhydrat trang) træthed osv det hjælper nu. Bor i Mwllemøsten og kæmper med at få de rigtige ting . Vil spørge om din skønne bog kan købes E bog nogen steder. ? Skøn blog du har.

  Kærligst Susanne

  Svar
   • Hej Jane

    Den kunne købes i iBooks shop hvor jeg gemmer mine E bøger . Skøn bog .

    Tak for det .

    God aften .

    Susanne

    Svar
    • Tak Susanne. Jeg sad faktisk med min redaktør i dag men vi kunne ikke få den til at virke. Det gør den nu.Dejligt! :-)

     Svar
 9. Tak for smugkigget… Bogen står på min ønskeseddel, og nu er ønsket bestemt ikke mindre højt!
  Blev nødt til at prøve kaffen med æggemælk med det samme – den smager jo fortrinligt! Og tænk om den mætter lidt også – og jeg slipper måske for den dårlige mave, som følger med min ellers elskede kaffe med mælk. Det er win-win!
  Tak for en inspirerede blog, jeg følger dagligt med

  Svar
 10. Har lige fået den i fødselsdagsgave…. Aner ikke hvor skal starte, der er så mange lækre opskrifter der skal prøves :-p

  God tur til Paris.

  Susan T.

  Svar