Viet-namnam – en anbefaling


I sidste uge spiste jeg med min gode veninde på restaurant Viet-namnam på Godthåbsvej. Og det var virkelig godt og kan varmt anbefales.

Til forret fik vi en kokosmælkssuppe med kylling, som jeg glemte at tage billede af, fordi jeg frøs og var sulten og nærmest hældte den i mig uden at tænke. Men den smagte pragtfuldt.

Til hovedretten var der lidt mere ro i kroppen, og her fik vi serveret to toplækre retter, som vi delte.

Den ene var sprødstegt and med hvidløg, grøntsager og cashewnødder. Arh men kan det næsten blive lækrere?

Og lige da jeg troede, at det ikke kunne blive bedre, smagte jeg den anden ret, som var en oksekødsret med hvidløg, ingefær og grøntsager. Det var lige så englene sang, og jeg endte med at spise mig så mæt, at jeg næsten kunne trille ud derfra. Hvordan lærer man egentlig at stoppe med at spise, når man er mæt? Det er en kunst, jeg ikke mestrer…

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Viet-namnam – en anbefaling”

Skriv en kommentar