Madbandittens nytårshilsen


Nytåret nærmer sig, og jeg har lavet Madbandittens nytårshilsen med tip til et godt nytår. Både til selve nytårsmenuen og til når vi er landet ovre i 2017.

Og inden du sætter dig til rette og nyder min skingre stemme i 3 og et halvt minut, vil jeg også gerne benytte lejligheden til at sige tak for i år.

Tak for i endnu et år at gøre mit arbejde her på Madbanditten til verdens sjoveste job. Jeg er superglad for din tillid, og jeg elsker at høre fra dig.

I år har vi delt masser af både op- og nedture, og det er en fornøjelse at være en del af dette støttende og opbakkende fællesskab. Det glæder mig hver eneste dag. Så tak for det.

Okay, og nu til videoen. Se med her:

Find alle mine nytårsopskrifter her: Nytårsmenu og opskrifter

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Madbandittens nytårshilsen”

Skriv en kommentar