Madbandittens nytårshilsen


Nytåret nærmer sig, og jeg har lavet Madbandittens nytårshilsen med tip til et godt nytår. Både til selve nytårsmenuen og til når vi er landet ovre i 2017.

Og inden du sætter dig til rette og nyder min skingre stemme i 3 og et halvt minut, vil jeg også gerne benytte lejligheden til at sige tak for i år.

Tak for i endnu et år at gøre mit arbejde her på Madbanditten til verdens sjoveste job. Jeg er superglad for din tillid, og jeg elsker at høre fra dig.

I år har vi delt masser af både op- og nedture, og det er en fornøjelse at være en del af dette støttende og opbakkende fællesskab. Det glæder mig hver eneste dag. Så tak for det.

Okay, og nu til videoen. Se med her:

Find alle mine nytårsopskrifter her: Nytårsmenu og opskrifter

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Madbandittens nytårshilsen”