Video: Decemberhilsen med 3 gode råd til julemåneden


Julemåneden… en lidt svær tid for os sukkersensitive, der synes, at alt-med-måde er lidt op ad bakke. For pludselig er der sukker overalt, og vi kan ikke engang gå ind i en skobutik uden at blive budt på pebernødder.

Nå men det har jeg lavet en video om. Her deler jeg bl.a. tre gode tips til at komme godt igennem julemåneden med mulighed for at få lidt det bedste fra begge verdener. For selvom jeg har det lidt stramt med alt-med-måde, kan det faktisk godt fungere under de rette forudsætninger (og i korte perioder) for mig.

Hør mig fortælle om de strategier, jeg benytter mig af i videoen her:

Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af de vigtige nyheder fra mig, synes jeg, du skal skrive dig op til mit nyhedsbrev. Det gør du lige her:

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet!

(og få samtidig den gratis guide med 4 hyppige begynderfejl på LCHF og hvad du skal gøre i stedet)

Skal der lækker sommermad på tallerkenen?

Med min Keto Madplan Sommer sørger jeg for, at du får nem og sommerlig aftensmad på bordet, uden at du skal stå i køkkenet i timevis.

Du sparer tid, penge og kalorier, fordi du slipper for dyr takeout og hovsa-måltider.

Få fingrene i madplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Video: Decemberhilsen med 3 gode råd til julemåneden”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane.. Nu er jeg vendt tilbage til dette opslag og din blog er par gange for at se om der mon ikke snart kom mere info om det der hjælp i januar noget.. ? kan du løfte sløret for lidt mere? Især noget med hvornår det kommer og hvad der kommer til at koste.. ? venlig hilsen en pige der er ret så vild med dine opskrifter! ?

  Svar
  • Ikke helt endnu ;) Men snart! Prisen er ikke helt på plads endnu, men den bliver meget rimelig og med mulighed for at dele betalingen op i rater. Det bliver fedt! Jeg glæder mig til at vise det hele frem!

   Svar
 2. Hej Jane!
  Du er bare så klog og dine gode råd og upmuntrenende kommentarer gläder og hjälper mig hver dag. Jeg vil erkläre dig min kärlighed det er dejligt for en dansk gammel kvinde at der findes menesker i danmark som stadig vil sine medmenesker det bedste. Dit gode hjerte lyser igenem på din blok
  Jeg bliver 75 år om nogle dage, har ett godt liv i sverige siden 1957. Jeg har spist LCHF i 7 år nu og kan ikke tänke mig att holde op med det.
  NVH. solveig

  Svar