Verdens bedste julegave!


Juleaften her i 2500 gik over al forventning. Maden var fremragende, det var den faktisk! Vi fik confiterede lår og bryster af sønderjydske træ-ænder. Træ-ænder? Jow, i Sønderjylland findes der en særlig andetype, som har klør i stedet for andefødder, så de kan kravle i træer. Tager jeg pis på jer? Nej, det gør jeg faktisk ikke. Ænderne var venligst confiteret og leveret af Scandic og skulle bare varmes op, og det er noget nær det bedste and, jeg nogensinde har smagt. En hær af gæster var enig med mig i det. Svigermor havde medbragt en flæskesteg, og hvis der er noget svigermor kan, så er det dælme at lave flæskesteg. Den tophemmelige opskrift har jeg tidligere bragt her. Jeg havde lavet ovnbagte rodfrugter, oliventapenade og to forskellige rødkålssalater. Dem skal jeg nok bringe opskrifterne på en af dagene, for de blev ualmindeligt vellykkede og fortjener et bookmark til næste år.

Men jeg haster lidt hurtigt forbi maden for i bedste barnestil at komme til gaverne. Normalt er jeg ikke gaveliderlig, men mine gaver i år toppede alle jules hitliste. Jeg fik mere, end jeg havde forventet eller fortjent. Jeg fik nemlig en MAGIMIX 5200. Rolls Roycen inden for køkkenmaskiner! Magimixen, som jeg har sendt længselsfulde blikke i årevis og samtidig vidst, at den var uden for min rækkevidde. Den er nu min!

Weeeeeeeh! :-) :-) :-)

 

 

Arh men altså. Tag lige et øjeblik og nyd dens skønhed. Og bemærk lige tilbehørsboxen. Det er rendyrket skønhed, det der…

Det var mine børn, der i den grad havde flottet sig. Min mand havde så til gengæld haft lidt ondt af mig, da jeg de sidste to dage havde håndsnittet rødkål til en mindre hær, ligesom jeg var ved at brænde min stavblender sammen ved at blende 600 g dadler til hans RAW fødselsdagskage, imens Magimixen stod trygt i skuret. Men de dage er nu forbi. Farvel til minihakker, håndsnitning og stavblendning. Velkommen til nyt køkkenvidunder!

Man skulle tro, at jeg så var blevet begavet nok. Men nej, nej. Herudover fik jeg superlækre termotights til vinterløb (mine nuværende termotights er 8 år gamle og pasformen er i den grad uklædelig), lækker løbebluse af merinould, penge til nye løbesko, et hjemmestrikket sjal, varme sokker og et fitnessspil til ungernes nye Wii. Hvor heldig er jeg lige? Føler mig som verdens heldigste…

Men jeg må haste videre. Det er mandens fødselsdag, og der skal ryddes op og produceres i køkkenet til gæsterne i eftermiddag. Desuden er der to utålmodige børn, som venter spændt på at få samlet sit nye Zhu Zhu pet slot, Beybladebane, etc. Der er snurretoppe og kørende hamstre over alt i vores hjem, og det må man så lissom bare leve med.

God 1. juledag derude!

 

 

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Verdens bedste julegave!”

Skriv en kommentar

 1. Indlægget er godt nok 5 år gammelt, men lykken over at læse din blog bliver bestemt ikke forringet af den grund. Smiler og er lidt misundelig. Jeg har i et par år ønsket mig dette vidunder og den var lige inde for rækkevidde til jul. Men men vaskemaskinen brød sammen, kun to måneder efter at jeg besluttede at gå ned i tid, så vaskemaskine det blev. Jeg drømmer stadig og vil glæde mig endnu mere til den bliver min, forhåbentlig i juni til min fødselsdag ?

  Svar
 2. Tillykke med den! Hvor er du bare heldig!
  Jeg har netop pakket en nyindkøbt køkkenmaskine ned for at smide den ind i Kop og Kande igen og kræve pengene tilbage.

  Jeg er MEGET spændt på at høre, hvad magimixeren kan klare!

  Glædelig jul, Jane :)

  Svar
  • Jeg havde første møde med Magimxen i dag og vi fik ikke en ubetinget lykkelig start. Nu læser jeg vist liiige manualen og så tager vi den forfra… ;-)

   Svar
 3. Hej Jane,
  Stort tillykke med Magimix’en.Jeg glæder mig til at høre, om dine erfaringer med den.
  Håber, I havde en dejlig 1. juledag og fik fejret manden.
  Nu vil kæresten og jeg starte 2. juledage med en tiltrængt tur i fitnesscentret ;-)
  – frk. sveske

  Svar