French 75


At få en velkomstdrink i hånden er jo den bedste start på en hyggelig aften. Her har jeg lavet en dejlig frisk og syrlig drink uden sukker. Den er klassisk, nem og frisk og alle vil kunne lide den. Man kalder den også en French 75. I den er der dog sukkersirup og det kan du jo vælge at tilsætte, hvis du vil. Men har du også et ønske om at spare på kulhydraterne, kan du også her få en frisk velkomstdrink uden sukker.

French 75

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
Sukkerfri velkomstdrink
1
|
10 min

Ingredienser

 • 3 cl gin
 • 1 spsk citronsaft gerne mere hvis du vil have den syrlig
 • 10 cl champagne/crémant

Sådan gør du

 • Kom gin og citronsaft i en shaker med is og ryst godt. Den kan dog også laves uden shaker.
 • Hæld i et glas og top med champagne/crémant og rør lidt forsigtigt rundt.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Velkomstdrink uden sukker

Jeg må indrømme, at vi næsten altid ender med at servere bobler til velkomst. Det gælder både til nytårsaften og til andre selskaber.

De sidste års fokus på lækre og anderledes cocktails har gjort mig lidt nysgerrig på den del, må jeg indrømme. Og jeg er også nået til at have købt nogle fine glas men meget længere er jeg ikke nået.

Men denne dejlige velkomstdrink har jeg lavet et par gange og den tør jeg godt anbefale. Den er helt enkel og bare et dejligt alternativ, hvis det ikke bare skal være bobler.

Se også: Alle mine nytårsopskrifter – idéer til appetizers, forretter, hovedretter, desserter og kransekage.
Velkomstdrink uden sukker - lækker og frisk cocktail - sukkerfri opskrift på French 75

Nyhed: Ny bog til januar

FIX din fordøjelse er en bog, som hjælper dig med at løse dine fordøjelsesproblemer, uanset hvilken slags du måtte lide af. Fem forskellige skræddersyede handlingsplaner til de fem hyppigste fordøjelsesproblemer.

Læs mere her >>

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “French 75”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Man kan sagtens lave en sukkersirup med sukrin, hvis man synes, at den mangler lidt sødme – det bliver den absolut ikke ringere af ?

  Svar
 2. Det lyder som en god idé at prøve med coctails i stedet for altid bobler. Det plejer vi nemlig også :) Men sig mig, hvor har du fundet dine glas? De er vildt fine!

  Svar
  • ja de er fine, ikke? De er et par år gamle men købt i helt almindelig butik, Imerco eller anden isenkræmmer. Jeg kan ikke huske det præcist. Man kan få nogle vildt flotte cocktailglas efterhånden :)

   Svar
 3. Jeg har et spg. angåenden appetizerne med rogn på billedet med den sukkerfri e nytårsdrik. Er der en opskrift på den og er den low carb?

  Svar