Velkommen på bestsellerlisten


Jeg kan ikke klage over modtagelsen af min bog. Udover at min mailbox, min Instagram og Madbandittens Facebookside skvulper over af alle jeres søde tilbagemeldinger på min bog, så er den også nu – mindre end en uge efter udgivelsen – strøget ind på Adlibris’ Top 100 liste over mest solgte bøger. Og det til trods for, at de var lidt sløve til at åbne for salget og endda stadig viser bogen med en forkert forside. Well, de som køber bogen gennem Adlibris, får sig en positiv overraskelse.

Saxo.com melder også om et flot salg, og Plusbog har den i dag som Dagens Tilbud, og der fin besparelse at hente, hvis man i forvejen abonnerer på deres service.

Det er nok ikke at gå for langt at sige, at jeg er meget stolt. Og glad. Og har så mange sommerfugle i maven, at jeg er nødt til at få en ny tatovering for ligesom at kanaliserer alt det kaos, der er indeni mig, et andet sted hen. Så det skal jeg på fredag. Efter jeg har været i TV2 Lorry – i programmet Lounge. De af jer, der kender mig, ved, at det at komme på TV hører til min største skræk. Vi taler sådan dødsangst-stadiet. Eller “hørte” rettere. For man kan åbenbart vænne sig til meget, og nu glæder jeg mig nærmest. Altså ikke til at se det, for det lader jeg jer om. Ligesom jeg heller ikke har set alle de fem LCHF-film. Okay, jeg har set dem. Men kun uden lyd. Ja ja, I ved, hvordan det er..

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

35 kommentarer til “Velkommen på bestsellerlisten”

Skriv en kommentar

 1. Janes blog og bog er en kopi af de hjemmesider, blogge og kogebøger, som allerede findes på svensk og engelsk, så det er ikke Janes opfindelse. Det nye er, at det nu er på dansk.

  Svar
 2. Hej. Har lige modtager din bog. HOLD da lige op, den er hele fantastisk. Glæder mig til, at prøve alle retterne. Mvh Rikke

  Svar
 3. ÅRHHH, hvor sejt :D Kender alt til det med TV og se/høre sig selv – grænseoverskridende er kun en underdrivelse. Men du kommer til, at gøre det så godt og jeg sidder klar :) Held og lykke og igen – SUPER sejt gået med bogen :D

  Svar
 4. Tillykke Jane, hvor er det bare sindssygt sejt altså!! Og velfortjent ikke mindst :) Jeg er SÅ glad for din bog – den er bare så fin og godt skrevet. Jeg er fan!!
  Kh
  Rie

  Svar
 5. Hej Jane
  Tillykke tillykke tillykke.
  Jeg var inde i boghandelen i dag for at smuglings i den. Men den var sgu udsolgt. Men de fik en sending igen i morgen. Men nu må jeg vente, for har brugt alle mine penge på kagegrej i stedet.

  VH Hanne

  Ps på tide der kom sådan en kogebog. Vi er nogen der ikke har lyst til at spise efter pyramiden. Men de fatter de kloge hoveder bare ikke. Jeg spiser en blanding mellem stenalder og lchf.

  Svar
   • Boghandlermanden kløede sig lidt i nakken og brummede om det var Jane Faerber. Jeps, det var det. Hihi.
    Jeg vil have den engang, for jeg ved at den er god. Har jo fulgt dig i et år nu.
    Skal også have plat du jours bog. Vi skal jo støtte hinanden. Os bloggere. Birthes har jeg allerede…med autokrasser..

    VH Hanne

    Svar
 6. Hej Jane tillykke med alt din velfortjente succes, det er en super god bog du her har lavet, den får i hvert fald mine bedste anbefalinger med på vejen :-)Huset´s 14 årige ellers kræsne pige er gået helt med på den nye kost, og elsker at slippe for rugbrød;-) i aftes fik vi bønnefritter dem var vi alle helt vilde med, håber og regner med at du ta´r Danmark med storm

  Svar
 7. Nu glæder jeg mig bare endnu mere til at modtage bogen med posten :) hvor er det bare stort, du har al ret til at være kæmpe stolt :)

  Svar
 8. Du er så beskeden. Den er jo ikke bare kommet på top 100 ;-) . Det er så mega sejt. Men det er altså også velfortjent. Jeg læste den lige i går og den er så dejligt skrevet. Da du første gang skrev om den på bloggen, kan jeg huske, at der var flere kommentarer om, at man glædede sig til en bog med din tone. Den der rummelighed og fravær af fordømmelse, og det lever bogen fuldstændig op til.
  Og så er der bare SÅ mange opskrifter jeg glæder mig til at kaste mig over, et par er allerede prøvet, men det er virkelig lækre ting du har i.

  Svar
  • Ej mange tak for det, det er jeg glad for at du kan fornemme i bogen også. Det er jo første gang, jeg skriver en bog, og jeg vidste ikke, hvor meget af mit “personlige sprog”, forlaget ville lade mig beholde. Men de tog den heldigvis, som den var ;-)

   Svar
 9. Jeg købte bogen i går, og jeg glæder mig helt vanvittigt til presset fra arbejde letter om et par uger, så jeg kan kaste mig 100 % ind LCHF-verdenen! Jeg spiste efter principperne i et par uger i vinters (også dengang inspireret af dig) og jeg havde det intet mindre en fantastisk! Jeg glæder mig til at gøre det igen med hjælp fra din fantastisk lækre bog!

  Tak fra en (indtil nu) tavs følger:)

  Svar
 10. -og ikke bare top 100, men førstepladsen!
  Stort tillykke!
  Bogen er simpelthen også bare få flot! Jeg kan slet ikke forestille mig hvilket arbejde der må være i at lave alt det mad, så det er klar til fotografen, det skal jo helst fotograferes imens det er frisk :D puha.. stressende :D

  Svar
  • Ja førstepladsen endda! Store sager!

   Og ja, det var pænt meget mad, der skulle laves i de dage, vi var i fotostudiet. Heldigvis havde jeg en knald-effektiv assistent til at hjælpe mig i køkkenet :-)

   Svar
 11. Jeg er en af dine (normalt) tavse følgere – men jeg deler alle andres begejstring for din bog – og bryder derfor den tavshed nu:
  Den er SÅ lækker, din bog! Jeg har indtil videre lavet bearnaisedippen (MUMS!) og hindbær-omeletten (HAPS!)..
  Jeg har spist LCHF i 3 uger nu og jeg er VILD med det.. Min kæreste har dog sine forbehold og han synes at jeg er noget ekstrem, når jeg siger at jeg faktisk ikke har lyst til brød, pasta, ris, kartofler etc. Jeg ville så gerne, at han havde lyst til at gå med mig – tænk hvis han kunne få det ligeså godt som jeg har det (!!). Men efter at have læst afsnittet “Man kan ikke lave om på folk” indser jeg at jeg, groft sagt, selv fører hans hånd til munden med sukker og stivelse, når jeg giver udtryk for at han bør ændre sin kost.. Nåh, det blev en lang smøre..
  Pointen: Hurra! – og tak for din inspirerende blog og bog!!

  Svar
 12. Kære Jane…
  HVOR ER DET SEJT! TILLYKKE. You rock girl.
  (Selv om jeg fortsat må leve i forventningens glæde med hensyn til mit eksemplar…)
  KH
  – frk. sveske
  P.S. Du må lige linke til video fra den TV-udsendelse for os, som ikke lige kan tage Lorry (+ er på arbejde).

  Svar
 13. Hvor FEDT! Tillykke – den kommer jo ikke dérop sådan helt af sig selv, så man må sige at du har ramt fuldstændig plet på noget, rigtig mange gerne vil vide mere om.
  Og nu er jeg så nødt til at finde TV-et frem for at kunne se udsendelsen :-)

  Svar