Vegetarfrikadeller med edamamebønner


Vegetarfrikadeller med edamamebønner eller edamamedeller i daglig tale er en dejlig grøn opskrift på lækre grøntsagsfrikadeller. Frikadeller er selvfølgelig så meget sagt, for disse indeholder ikke kød. Kødfrie grønne deller kan vi kalde dem

Vegetarfrikadeller med edamamebønner

Vegetarfrikadeller med edamamebønner

Føj til favoritter Udskriv Pin
14 stk
|
30 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Optø edamamebønnerne.
  • Skær blomkål i buketter og put det i foodprocessoren sammen med edamamebønnerne, persille, krydderier, loppefrøskaller, æg og salt og blend, til du har en grov fars.
  • Hæld massen i en skål og smuldr feta heri. Rør farsen sammen med en gaffel.
  • Opvarm smør eller kokosolie på en pande og steg edamamedellerne i små klatter. Vend dem forsigtigt. Lad dem stege, til de er godt gyldne på begge sider (ca. 3-4 minutter)

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Vegetarfrikadeller uden mel

Det største problem for Low Carbere, der gerne vil variere deres kost med kødfrie måltider er, at der er så meget mel og stivelse i vegetariske opskrifter. Men ikke her. Denne opskrift på vegetarfrikadeller er uden mel og det betyder, at kulhydratindholdet holdes i den lave ende, selvom edamamebønner nu godt nok fylder lidt i regnskabet.

Er du ligeglad med kulhydraterne, kan du sagtens putte en skefuld mel eller to i disse. Kikærtemel kunne også være et fint valg.

Vegetardeller

Vegetarfrikadeller med edamamebønner er min favorit blandt de kødfrie frikadeller. Jeg synes helt enkelt at edamamebønnerne har en dejlig smag. Edamamedellerne bliver dejligt faste i det og de er også ganske nemme at vende på panden.

Har du lyst til en god linsedelle, har jeg også en opskrift på det her: Linsedeller De indeholder dog nogle flere kulhydrater, så det er værd lige at være opmærksom på.

Vegetardeller og vegetariske opskrifter er mest egnet til dig, der spiser Low Carb og ikke til dig, der spiser Keto. Det løber simpelthen for hurtigt op.

Vegetarfrikadeller med edamamebønner

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Vegetarfrikadeller med edamamebønner”