Vegetar-tacos med nødde-svampe-fars


Disse grønne vegetar tacos med svampe-fars smager megagodt og de har samtidig god fylde, så man ikke savner kødet eller den tunge proteinkilde i retten.

Vegetar-tacos vegetartacos - LCHF

Vegetar-tacos med nødde-svampe-fars

Føj til favoritter Print Pin
3 personer
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Blend hele balladen i foodprocessor med den store kniv.
  • Skrab ned fra siderne, og blend, til du har en fin fars.
  • Farsen kan sagtens laves dagen i forvejen og opbevares i køleskab.
  • Anret på tallerkenen sammen med salat, tomat, avokado eller hvad du nu synes.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Vegetar tacos med nødde-svampe-fars

Et romainesalatblad, der udgør en kæmpe tacos (eller noget), en avokado, lidt tomater og lidt rødløg og chili sammen med en stribe af svampe-nødde-farsen. Og så har man faktisk et rigtigt dejligt måltid.

vegetar tacos raw vegan nøddefars

Vil du gerne spise flere grøntsager?🥦🥕🥒

… men stadig gerne rimelig Low Carb? Så overvej min Low Carb-kostplan. Den er lavet, så du får mindst 600 g grønt om dagen, godt med protein og moderat med sundt fedt. Det er sund og lækker og let mad – perfekt til foråret🌱

Find den her: Low Carb kostplan

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

14 kommentarer til “Vegetar-tacos med nødde-svampe-fars”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Jeg behøver ikke at spørge, om man kan putte farsen i ovnen, selvfølgelig kan man det. Teksturen ændrer sig til noget mindre pluttet, og det er ofte rart med varm mad…

    Hvorfor vælger du at spise den rå?

    Svar
  2. Hej

    Kan man bruge noget andet end Tamari? Jeg prøver nemlig at undgå soya så dumt at købe en sådan hel flaske.

    VH Pernille

    Svar
  3. Sjovt lige at falde over dine indlæg om vegetarkost – jeg er selv i en situation, hvor jeg oplever ‘kødlede’, som du kalder det. Fungerer selv rigtig godt på en kød-og-fedt-baseret diæt, men hvad så med dyrenes velfærd, miljøet, sult, antibiotikaresistens og hvad der ellers hører til den moderne kødindustri? :( Det er et svært valg, synes jeg, og jeg har brugt meget tid på at undersøge så mange sider af sagen som muligt, uden at finde en god gylden middelvej endnu. Synes dog bogen ‘om at spise kød’ var en øjenåbner, der belyste mange sider af sagen – selvom den handler om amerikanske forhold. Jeg vil blive ved med at lede, til jeg finder en løsning, der passer mig og min familie, men indtil videre skærer vi ned på kød (og så desværre op for kulhydrater) til aftensmaden et par gange om ugen.
    Kan i øvrigt anbefale en blanding af aubergine og champignon som køderstatning – så skal det dog steges før det spises (og krydres og have noget olie selvfølgelig) – selv min mand, der hverken kan lide champignon eller aubergine, syntes, det mindede om kød ;)

    Svar
  4. Ih, den bog glæder jeg mig virkelig VIRKELIG meget til! Og denne svampe-nødde-fars er jeg simpelthen nødt til at prøve. Elsker smuk mad (ikke fordi selve farsen er synderligt smuk – men anretningen er i top!) Hihi… :-)

    Svar
  5. Kære Jane,
    Jeg glæder mig så meget til at hente mit personlige eksemplar af din nye bog d. 30 januar (ja ja, der er sat kryds i kalenderen og sikkeret fridag fra jobbet).
    Ha’ en skøn weekend med bogen ;)
    KH
    – frk. sveske

    Svar
  6. Enig, det er en god ide med noget grønt (og gerne også krydderet) modvægt til at den julemad man får i december måned.

    Det er næsten en fast tradition at vi 3. juledag skal have godt krydderet mexikanske mad oven på 3 dage med julemad.

    Svar