Vegetar-tacos med nødde-svampe-fars


Disse grønne vegetar tacos med svampe-fars smager megagodt og de har samtidig god fylde, så man ikke savner kødet eller den tunge proteinkilde i retten.

Vegetar-tacos vegetartacos - LCHF

Vegetar-tacos med nødde-svampe-fars

Føj til favoritter Udskriv Pin
3 personer
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Blend hele balladen i foodprocessor med den store kniv.
  • Skrab ned fra siderne, og blend, til du har en fin fars.
  • Farsen kan sagtens laves dagen i forvejen og opbevares i køleskab.
  • Anret på tallerkenen sammen med salat, tomat, avokado eller hvad du nu synes.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Vegetar tacos med nødde-svampe-fars

Et romainesalatblad, der udgør en kæmpe tacos (eller noget), en avokado, lidt tomater og lidt rødløg og chili sammen med en stribe af svampe-nødde-farsen. Og så har man faktisk et rigtigt dejligt måltid.

vegetar tacos raw vegan nøddefars

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

14 kommentarer til “Vegetar-tacos med nødde-svampe-fars”

  1. Jeg behøver ikke at spørge, om man kan putte farsen i ovnen, selvfølgelig kan man det. Teksturen ændrer sig til noget mindre pluttet, og det er ofte rart med varm mad…

    Hvorfor vælger du at spise den rå?

    Svar
  2. Hej

    Kan man bruge noget andet end Tamari? Jeg prøver nemlig at undgå soya så dumt at købe en sådan hel flaske.

    VH Pernille

    Svar
  3. Sjovt lige at falde over dine indlæg om vegetarkost – jeg er selv i en situation, hvor jeg oplever ‘kødlede’, som du kalder det. Fungerer selv rigtig godt på en kød-og-fedt-baseret diæt, men hvad så med dyrenes velfærd, miljøet, sult, antibiotikaresistens og hvad der ellers hører til den moderne kødindustri? :( Det er et svært valg, synes jeg, og jeg har brugt meget tid på at undersøge så mange sider af sagen som muligt, uden at finde en god gylden middelvej endnu. Synes dog bogen ‘om at spise kød’ var en øjenåbner, der belyste mange sider af sagen – selvom den handler om amerikanske forhold. Jeg vil blive ved med at lede, til jeg finder en løsning, der passer mig og min familie, men indtil videre skærer vi ned på kød (og så desværre op for kulhydrater) til aftensmaden et par gange om ugen.
    Kan i øvrigt anbefale en blanding af aubergine og champignon som køderstatning – så skal det dog steges før det spises (og krydres og have noget olie selvfølgelig) – selv min mand, der hverken kan lide champignon eller aubergine, syntes, det mindede om kød ;)

    Svar
  4. Ih, den bog glæder jeg mig virkelig VIRKELIG meget til! Og denne svampe-nødde-fars er jeg simpelthen nødt til at prøve. Elsker smuk mad (ikke fordi selve farsen er synderligt smuk – men anretningen er i top!) Hihi… :-)

    Svar
  5. Kære Jane,
    Jeg glæder mig så meget til at hente mit personlige eksemplar af din nye bog d. 30 januar (ja ja, der er sat kryds i kalenderen og sikkeret fridag fra jobbet).
    Ha’ en skøn weekend med bogen ;)
    KH
    – frk. sveske

    Svar
  6. Enig, det er en god ide med noget grønt (og gerne også krydderet) modvægt til at den julemad man får i december måned.

    Det er næsten en fast tradition at vi 3. juledag skal have godt krydderet mexikanske mad oven på 3 dage med julemad.

    Svar