Valgflæsk


Man skal vel næsten skrive et valgindlæg, ikke? Nu er det her jo ikke en politisk blog, men jeg kan vel alligevel godt afsløre, at jeg ikke håber, at Danmark skal have sin første kvindelige statsminister. Ikke fordi jeg klapper i hænderne over den nuværende, men mere fordi jeg synes, at alternativet er skidt. Så min stemme i dag var mere et udtryk for et fravalg snarere end et tilvalg.

Folketingsvalget markerer også afslutningen på en sindsygt travl periode på min arbejdsplads, og det skulle fejres i dag. Først med champagne og kransekage og senere med øl og valgaftenshygge. Jeg prøvede at deltage men luften gik pludselig af ballonen og jeg blev så træt. Så nu sidder jeg under mit mormortæppe og ser valget fra sofaen.

Kantinens frokost bød på valgflæsk, og det kan man jo ikke klage over.

Så god valgaften derude! Håber dit parti vinder ;-)

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Valgflæsk”

Skriv en kommentar