Valgflæsk


Man skal vel næsten skrive et valgindlæg, ikke? Nu er det her jo ikke en politisk blog, men jeg kan vel alligevel godt afsløre, at jeg ikke håber, at Danmark skal have sin første kvindelige statsminister. Ikke fordi jeg klapper i hænderne over den nuværende, men mere fordi jeg synes, at alternativet er skidt. Så min stemme i dag var mere et udtryk for et fravalg snarere end et tilvalg.

Folketingsvalget markerer også afslutningen på en sindsygt travl periode på min arbejdsplads, og det skulle fejres i dag. Først med champagne og kransekage og senere med øl og valgaftenshygge. Jeg prøvede at deltage men luften gik pludselig af ballonen og jeg blev så træt. Så nu sidder jeg under mit mormortæppe og ser valget fra sofaen.

Kantinens frokost bød på valgflæsk, og det kan man jo ikke klage over.

Så god valgaften derude! Håber dit parti vinder ;-)

Skal du på Keto efter nytår?

Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.

Skriv dig op her >>

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Valgflæsk”

Skriv en kommentar