Vaffelsandwich med grillede grøntsager


Denne vaffelsandwich byder virkelig på smagen af sommer! Samtidig giver den et godt skud grønt og mætter godt uden at falde som en bombe i maven.

Vaffelsandwich med grillede grøntsager og pesto. En dejlig og mættende low carb/LCHF frokostopskrift --> Madbanditten.dk

Vaffelsandwich med grillede grøntsager

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
5 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Lun løgvaflerne i ovn eller på brødrister.
 • Pensl grøntsagerne med olivenolie, drys med salt og timian og grill dem på en grill eller grillpande – alternativt bag dem i ovnen eller steg dem på almindelig pande.
 • Saml din sandwich med de grillede grøntsager i midten, dryp med en god pesto og server.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

I øjeblikket længes jeg efter forår – særligt i dag, hvor vi er vågnet op til sne. Som I ved, er jeg ikke vintermenneske, og de endeløse dage med gråt vejr påvirker mit humør, min energi og min livslyst havde jeg nær sagt. Det skal dog ikke tolkes så dramatisk, men jeg er i den grad en bedre version af mig selv i alle andre måneder af året end december, januar og februar.

I denne uge har jeg ellers nydt, at solen kigger frem, og at dagene allerede er blevet længere. Jeg har jo et fleksibelt arbejdsliv og prøver at komme ud og få dagslys hver dag, og det er bestemt dejligt med gåturene. Men nu glæder jeg mig altså til at kunne sidde ude og drikke min kaffe og mærke solen varme mit ansigt og bare suge strålerne til mig. Og til at gå med bare fødder – selvom der nok er lidt tid endnu.

Vaffelsandwich med smag af sommer

Efter jeg havde lavet den lækre Low Carb Lasagne fyldt med grøntsager forleden, stod jeg med lidt grillet aubergine i overskud. Jeg smed lidt squash og peberfrugt på grill-panden også og klappede dem sammen i to løgvafler sammen med lidt pesto, og så havde jeg pludselig en frokost, der smagte for vildt af sommer. Mand, hvor jeg glæder mig til at mad bliver noget, man bare lige kaster på grillen.

Well, until then…

Vaffelsandwich med grillede grøntsager og pesto. En dejlig og mættende low carb/LCHF frokostopskrift --> Madbanditten.dk

TIP: Andre gode dressinger i sandwichen kunne være oliventapenade, broccolipesto eller grønkålspesto.

Vaffelsandwich med grillede grøntsager og pesto. En dejlig og mættende low carb/LCHF frokostopskrift --> Madbanditten.dk

Vil du have mere lækker sandwich? Se også den lækre sandwich med grøntsagsbrød

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Vaffelsandwich med grillede grøntsager”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane
  Jeg fandt denne opskrift via madplanerne, men tænkte, at kalorieangivelsen var lidt for godt til at være sand. Det er den da vist også. Både her og der, ikke? ;-) Måske den kun gælder fyldet?
  Uanset, så glæder jeg mig til at prøve den.

  God Påskehilsen
  Bettina

  Svar
  • Hej Bettina
   Jo for pokker, det ser da helt skævt ud. Jeg fandt fejlen i mængdeberegningen på vaflerne. Den burde være rigtig nu – tak❤️

   Svar