Vaffelhotdog med greenie


Vaffelhotdog er en supermåde at spise sin hotdog på, hvis man ikke spiser brød i traditionel forstand.

Og de grønne spinatvafler har mange anvendelsesmuligheder. Jeg har brugt dem til både sandwich og til pizza og nu også som hotdogsvøb.

Eller hvis ret skal være ret, var det faktisk Søren, der lavede hotdog’en her en søndag til frokost. Jeg var ret imponeret (og det skal man huske at sige!), så jeg bad om lov til at låne billedet og idéen til bloggen.

Det er jo mere en idé end en opskrift, men han byggede den således:

Vaffelhotdog --> madbanditten.dk

Vaffelhotdog

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 stk
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Lun vaflen i ovnen, hvis den kommer lige fra køleskab.
 • Steg en pølse på panden. Kast evt. baconskiverne på panden også.
 • Fordel salat på vaflen, hæld lidt ketchup på og læg pølse, bacon og revet ost ovenpå.

Noter

Han ville have haft en fed mayo-dressing på, men da vedkommende, som handler ind (undertegnede) pt. lider af købe-mayo-lede, og Søren ikke helt har fundet sig til rette med smagen af min hjemmelavede mayo, valgte han at hælde et ordentlig skud kokosolie i sin kaffe efter frokosten.
Frokosten her er jo i den klejne ende, og havde vi haft flere vafler og pølser, er jeg sikker på, han ville have spist to. Der skal jo noget energi til at holde sådan en stor mand kørende. [Her ville jeg gerne have vist et lidt lækkert billede af ham, jeg har på min telefon, men han er ude og rejse, og jeg kunne ikke lige spørge om lov].
Greenien i glasset har jeg tidligere bragt opskriften på HER.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Han ville have haft en fed mayo-dressing på, men da vedkommende, som handler ind (undertegnede) pt. lider af købe-mayo-lede, og Søren ikke helt har fundet sig til rette med smagen af min hjemmelavede mayo, valgte han at hælde et ordentlig skud kokosolie i sin kaffe efter frokosten.

Frokosten her er jo i den klejne ende, og havde vi haft flere vafler og pølser, er jeg sikker på, han ville have spist to. Der skal jo noget energi til at holde sådan en stor mand kørende. [Her ville jeg gerne have vist et lidt lækkert billede af ham, jeg har på min telefon, men han er ude og rejse, og jeg kunne ikke lige spørge om lov].

Greenien i glasset har jeg tidligere bragt opskriften på HER.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Vaffelhotdog med greenie”

 1. Hej Jane
  Min mave tolere ikke så godt alle de æg. Mest af alt hviden, har du en ide til alternativt bindemiddel i alle opskrifterne på “brød”.

  Svar
  • Åh you and me both. Jeg løser det ved ikke at spise de brød – eller kun spise dem uhyre sjældent – og det synes jeg er en glimrende løsning.
   Og ellers kan du skele til de der veganererstatninger med hørfrøslim og se om du kan få noget ud af det. Min mave hader også fibre så jeg har aldrig haft lyst til at eksperimentere med det…

   Svar
 2. Hej :-)

  Når jeg trykker på linket til Saxo.com og mine bøger – kan jeg ikke se der er 20 % på dine bøger, mon man skal være medlem.?

  Svar
  • Du skal tænke på at vejl. udsalgspris er 250,- og det er det, rabatten beregnes ud fra. Men Brød & Kager er jo billigere og den er slet ikke sat ned. Det er underligt…

   Svar
 3. Åh, det ser godt ud. Nu må jeg vist ud og få købt det vaffeljern;)
  Har endda et tilgodebevis til Imerco så det er jo bare at komme afsted;)

  Tror ungerne vil være helt vilde med sådan en der.

  Svar
  • Ha ha, ja, jeg vil også sige, at det jo var mig, der havde lavet vaflen og også ketchuppen og greenien, men det var Søren, der samlede hotdoggen ;-)

   Svar