Vaffeldag d. 25 marts – Mine bedste vaffelopskrifter


Vaffeldag fejres den 25. marts og er en virkelig god anledning til lige at samle nogen af mine bedste vaffelopskrifter gennem tiden.

Efter at have gennemgået dem alle opdagede jeg, hvor mange der faktisk var. Over 25 forskellige vaffel-opskrifter har jeg delt gennem tiden! Så det var virkelig svært at vælge de bedste ud.

Nu har jeg lavet en liste med 10 forskellige, både nogen af jeres favoritter og mine egne – og en god blanding af både salte og søde vafler. Både de klassiske tynde og de tykke, der er lavet som belgiske vafler.

Salte vafler:

Søde vafler:

Low Carb vafler

Alle vaflerne er Low Carb, men de salte vafler ligger lavest i kulhydrat pr. 100 gram (omkring de 1-2 g pr. stk) på nær lige ærtevaflerne altså. De salte vafler kan altså sagtens indgå som en del af en Keto venlig kost. Chafflerne er jo allerede en kendt Keto-favorit.

De søde vafler ligger en del højere i kulhydrat pr. stk. særligt julevaflerne og bananvaflerne, (som jo også er sødet med banan…). Vælg derfor de proteinrige vafler eller kokosvaflerne hvis du fx. spiser Keto med vægttab for øje.

Med MadbandittenPLUS kan du se energiberegningerne på alle vaffelopskrifterne. Medlemskabet koster gratis de første 7 dage – se her hvordan du bliver medlem.

Tips til de bedste vafler der ikke skiller

Jeg har et Tefal Snack Collection (reklamelink), som er et multijern, som man kan købe forskellige plader til. Jeg har både plader til hjertevafler og belgiske vafler, toast, panini etc. som jeg skifter ud, alt efter hvad jeg skal lave.

Den har det et smart lys-system, hvor det lyser grønt, når vaflen er færdig. Og det overrasker mig hver gang, hvor lang tid det faktisk tager, før den er færdig. Inden det gik op for mig, at jeg ikke måtte løfte låget, inden de havde bagt færdigt mislykkedes mine vafler og chaffler altid.

Så hvis du kender det med, at dine vafler skiller, når du åbner vaffeljernet, er årsagen altså, at du har bagt dem ALT for kort tid. Selv tak!

Find links til opskrifterne til vaffeldag herunder.

Nyhed: Ny bog til januar

FIX din fordøjelse er en bog, som hjælper dig med at løse dine fordøjelsesproblemer, uanset hvilken slags du måtte lide af. Fem forskellige skræddersyede handlingsplaner til de fem hyppigste fordøjelsesproblemer.

Læs mere her >>

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Vaffeldag d. 25 marts – Mine bedste vaffelopskrifter”

Skriv en kommentar

    • Prøv at google det. Vaffeldag 2022 – Fredag d. 25. marts (Danmark) står der.

      Så nej, ikke noget jeg har fundet på. Hvis jeg skulle finde på en dag, skulle det være Madbandittens dag. En dag hvor alle skulle spise fra Madbanditten😅 Hvem skal jeg ringe til for at få det til at blive en realitet?

      Svar