Væltede spejlæg med ost og bacon


For noget tid siden besøgte jeg en ny madblog – hvilken kan jeg desværre ikke huske – men jeg kan huske, at det rørte mig, at bloggeren spurgte: Mislykkes madbloggere aldrig med deres mad?

Jow, for pokker! Eller, det gør jeg i hvert fald. Maden bliver enten kedelig eller grim, og det er så måske ikke altid lige den ret eller opskrift, man vælger at publicere.

Jeg elsker smukke billeder af mad. Min absolutte topblog, når det kommer til smukke madbilleder er The Food Club. Ditte, som står bag bloggen, tager de mest fantastiske billeder af mad. Billederne er unikke og har et så stærkt personligt præg, at jeg fortaber mig fuldstændigt i dem og helt glemmer at læse teksten. Hvis jeg en dag skulle udgive en kogebog, ville jeg hyre Ditte til at tage billederne. Så smukke er de.

Men tilbage til at mad nogle gange bare ikke er smuk eller vellykket for den sags skyld. Min fine, lille pandekagepande, som jeg også plejer at lave mine morgenæg på, har besluttet sig til ikke længere at være slip-let og varmer nu ujævnt og brænder det meste på, uanset hvor store mængder fedtstof, jeg bruger. Det gjaldt også her til morgen, da jeg ville lave et par spejlæg, som skulle vendes på panden, inden jeg kunne putte ost på (jo, det er flødehavartien igen!). Men spejlæggene var groet fast i panden, og det endte med en mærkelig væltet forestilling. Den pande er nu dømt ude. Hvilket er irriterende, eftersom den er helt ny. Anyway, det uperfekte billede skal I ikke snydes for.

Nå ja, serveret med bacon selvfølgelig. Det er vel lørdag. Hav en god en af slagsen.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Væltede spejlæg med ost og bacon”

 1. To meget smukke, blogs: http://www.smittenkitchen.com & http://dashandbella.blogspot.com/
  De er ikke hverken Paleo eller LCHF men udstråler begge ægte madglæde, ja glæde i det hele taget, og billederne er enormt appetitlige. Man får simpelthen lyst til at gå i køkkenet. Og selvom de ikke er specifikt noget som helst er der fokus på gode råvarer i sæson, så man kan faktisk blive inspireret – især smitten kitchen har en rigtig fin menu-sektion.

  god fornøjelse!

  // C

  Svar
  • Ej sikke nogle gode anbefalinger, tak for det. Jeg læser faktisk næsten ingen udenlandske madblogs, og det er da en uskik, kan jeg godt se. Til gengæld læser jeg mange helt almindelige madblogs. Opskrifterne er jo nemme nok at tilpasse, så de bliver lidt mere blodsukkervenlige… :)

   Svar
 2. Ja, det var så mig der undrede mig over, om ikke andre lavede koks i køkkenet ;) så tak fordi du viser et billede af, at der også kan være koks i dit køkken ;)

  Svar