Vægttabsforløb

Kom med på 6 ugers online vægttabsforløb med gennemtestet metode og dokumenterede resultater for vægttab. Lær, hvordan du taber dig uden konstant sult og sukkertrang.

Vægttab uden sult og sukkertrang

Du kender sikkert godt formlen:

Du begynder at spise mindre for at gå ned i vægt. Det, der bare sker, er, at du nu bliver MERE sulten. I en periode kan du udholde sulten, men før eller siden bukker du under og før du får set dig om, har du overfaldet en bland-selv-slik butik og spist dit kalorieunderskud væk.

På mit online vægttabsforløb gør vi det anderledes – og smartere. Vi samarbejder nemlig med din krop om vægttabet i stedet for at modarbejde den.

I stedet for at viljestyrke og rygrad skal bære dig igennem, gør vi din krop til en fedtforbrændende maskine.

Det gør vi ved at bruge Low Carb og Keto til vægttab.

Med kulhydratrestriktionen får vi din krop til at skifte over til at forbrænde fedt som primært brændstof (din krop forbrænder kulhydrater nu). Dette skifte nedsætter din appetit, så du spontant spiser mindre. Og når du spiser mindre… ja, så går du ned i vægt.

Online vægttabsforløb – dette får du:

Næste kursus starter mandag d. 8. maj og varer 6 uger. Det er bygget op om en intro-uge, 4 ugers Keto-fase og en bonus-uge om ‘det videre liv’. 

Du får:

 • Mail hver dag i 6 uger med link til dagens lektion, som du kan læse eller lytte til (10 min.)
 • Viden og redskaber til at opnå varigt vægttab
 • 100 nemme og mættende opskrifter med energiberegninger (kcal, kulhydrat, protein og fedt)
 • Kostplan, madlister og måltidsplanlægger til at gøre dit liv så nemt som muligt
 • Kæmpe FAQ med svar på alle dine spørgsmål
 • En sikker og gennemtestet vej til den fedtforbrændende krop
 • Et vægttabsprogram uden motion (du må dog gerne træne – du behøver bare ikke)
Hvordan foregår et online vægttabsforløb?

Helt lavpraktisk foregår det ved, at du hver morgen kl. 5.00 modtager en mail fra mig med et link til at læse/lytte til dagens lektion. På den måde sikrer jeg mig, at du holdes ved ilden, og samtidig giver det mig chance for at udvide din viden dag for dag i stedet for at overvælde dig med en masse information på én gang.

Du kan læse/lytte, når det passer ind i din dag. Det tager ca. 10 minutter hver dag.

Fordi jeg har hjulpet mange tusinde kvinder og mænd igennem denne proces, ved jeg, hvornår der er højrisikoperioder undervejs, og jeg kan derfor sørge for, at du får den rette støtte til ikke at falde tilbage.

Af den grund spørger mine tidligere deltagere tit, om jeg er synsk, eller hvordan jeg kan vide, at de lige havde det sådan i dag😅

Hvor hurtigt kan man tabe 5 kg?

Når det kommer til vægttab, er det bedre at fokusere på at ændre livsstil og vaner end på at opnå et hurtigt vægttab.

Med det sagt, er oplevelsen hos mange, at de har et vægttab på helt op til 5 kg den første uge. Det skyldes, at kroppen slipper ophobet væske, når man skærer ned for kulhydraterne. Men i sidste ende er det vigtige jo at tabe fedt og ikke bare væske. Og det kommer vi også til. Det er bare en mere langsommelig affære.

Men hvor hurtigt du kan tabe dig afhænger af dig og dit udgangspunkt. Har du stor overvægt, er et ugentligt FEDTTAB på 1 kg pr. uge ikke urealistisk. Hertil kan du så lægge væsketabet. Derfor har jeg haft kursister, der har tabt mere end 10 kg på de 6 uger kurset varer.

Men er du tæt på normalvægt, går det langsommere. Her er 4-500 g pr. uge mere realistisk.
Jeg ved godt, at det står i kontrast til de store løfter om, at du kan tabe 10 kg på 10 uger, men vi sælger realistiske vægttab her. Ikke urealistiske drømme.

Hvad koster det?

Vægttabsforløbet koster 1.197,- for samtlige 6 uger. Du kan betale det hele på én gang, eller du kan du betale 600,- ved tilmelding og de resterende 597,- d. 1. juni.

Se mere her >>

Hvornår er næste kursusstart?

Næste kursus starter mandag d. 8. maj og varer 6 uger. Næste kursusstart efter denne er først til efteråret (datoen ligger ikke helt fast endnu).

Læs mere og få en plads på kurset


Hvad siger andre om forløbet?

Din succes er min succes, og jeg lever af glade kunder. Dem har jeg heldigvis mange af. 

Online forløb til vægttab - at følge vægttabsprogrammet har gjort at jeg har tabt 8 kg allerede.
Vægttagsprogram online, vægttab forløb
Vægttabsforløb online, vægttab forløbet har gjort at jeg har tabt mig 28 kg.
Vægttabsforløb online, vægttab forløb
Jeg har tabt mig over 20 kilo uden sult - jeg er taknemmelig for dine forløb og din måde at formidle på
keto og lchf har givet mig redskaber til en mere langsitet livvstil - tak til kursusforløbet
Spændende mails, opskrifter og støtte på kursus gjorde at hun tabte sig 20 kg

Er du klar til at prøve et seriøst og gennemtestet vægttabsforløb med en gennemtestet metode, så kan du tilmelde dig nu.

Læs mere og få en plads på kurset

Næste kursusstart efter denne er først til efteråret (datoen ligger ikke helt fast endnu).

Har du spørgsmål til forløbet? Så scroll ned nederst på siden og stil det i kommentarfeltet👇🏼

Vægttabsforløb online, vægttab forløb

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Vægttabsforløb”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane
  Tak for dine kostplaner, de værdsættes så meget, også de skønne opskrifter og dine bøger.
  Startede med Keto på 4 uger i tirsdags. Det virker, jeg skal virkelig huske salt og vand. Jeg synes det er så skønt at jeg får mættende måltider, uden kulhydrater og kan mærke effekten, uden sult (næsten ;).
  Følger dine kostplaner, ind imellem med lidt ekstra, stadig uden kulhydrater, samt med vand og salt.
  Kan være du har skrevet det.. men .. Når jeg nu træner om morgenen, mærker jeg ekstra sult om eftermiddagen… er det så mellemmåltider i form af eks 1) æg og ost, 2) skinke og ost, 3) forskellige rester m.m, alle med noget grønt til, som kan spises med god samvittighed?
  Hilsner
  Pia

  Svar
  • Hej Pia

   Dejligt at du har glæde af bogen og opskrifterne. Det vil være fint at sigte efter at spise ekstra protein på træningsdage. Jeg synes, det er nemmest at gøre ved at øge proteindelen (æg, kød etc.) til det efterfølgende hovedmåltid. Det er så bøvlet at skulle spise mellemmåltider, synes jeg.

   Svar
 2. Hej Jane
  Jeg har før skrevet til dig og fået råd i forhold til fordeling af fedt og proteiner.
  Jeg overvejer at melde mig på KickStart – men jeg startede midt i januar og har tabt 4-5 kg på 3 måneder. Vægten har stået stille de sidste 5 uger. Synes jeg kører striks KETO og begyndte for 2 uger siden at springe morgenmaden over – altså 8-16 faste. Ingen effekt. Jeg får bestemt ikke mere end 20 g kulhydrat dagligt.
  Måling af Ketoner i blodet ligger på 0.3-0.6. (Morgen)
  Vil du kunne hjælpe mig i et Kickstart forløb?
  Jeg er 71 år og vejer nu 91 kg.
  Mange hilsner Lisbeth Haagensen

  Svar
  • Hej Lisbeth

   Ja, det skal jeg da ikke udelukke kunne hjælpe :)

   Men får du målt dig med målebånd også? Jeg spørger fordi mine kursister på Kickstart tit oplever, at der flyver centimeter af dem i perioder, hvor vægten ikke rykker sig nævneværdigt. Og derfor er badevægten nogle gange lidt en snyder.

   Svar
 3. Hej Jane. Så er jeg tilbage ;) Har nu aldrig sluppet helt – men nu er din nye keto bog indkøbt – og jeg er klar ?
  Og hvor jeg bare knuselsker at dine opskrifter er forholdsvis nemme og enkle – men alligevel så super lækre. Mums, glæder mig til at komme i gang ??

  Svar
 4. Kære Jane. Tak for en vidunderlig bog, som gør det en hel del nemmere at lægge sin kost om til Keto og sikke mange lækre opskrifter. Herhjemme er det mig, som primært gerne vil lægge min kost om, men nu vælger min kæreste, hvad vi skal spise sammen til aften og køber ind til mig helt uden min hjælp, men blot kigger i din nye bog. Derudover har han også været skeptisk over selve teorien bag KETO, men denne bog er med til at omvende ham! Det er simpelthen så fedt :-)

  Egentlig skriver jeg, fordi jeg ikke helt kan komme op på samme kalorieindhold i opskrifterne som dig. Jeg logger alt ind på Madlog, og selvom jeg kommer en lille smule mere ost eller noget på, andet fedt på så kommer jeg ikke op på dine udregninger. Jeg skriver alle mine ingredienser ind på Madlog, så oplysningerne stemmer mere eller mindre overens med det, som jeg kommer i. Så tænkte på, om du bruger f.eks. piskefløde med en højere fedtprocent end jeg. Min er den fra supermarkedet med 38%. Min cheddar er 34%. Eller hvad kan det skyldes? Det stod rigtig meget ud, da jeg igår lavede Djævlekylling, super lækkert, men hvor jeg brugte 75 g ost i stedet og kom kun op på 30 g fedt, selvom jeg brugte mere ost end dig. Ellers var ALT det samme, som i opskriften. Kan du hjælpe mig :-)? Er bange for at regne helt forkert, så vægten går den anden vej i stedet for ned. Dog ligger jeg på ca. 1600 kcal om dagen, så det burde den ikke.

  Igen, tak for din nye skønne bog!

  Kh. Louise

  Svar
  • Hej Louise
   Ernæringsberegninger er en upræcis disciplin og data vil altid variere efter hvilken database, man trækker dem fra. Jeg ville ikke overtænke det. Jeg bruger helt almindelig piskefløde og helt almindelig ost. Jeg er sikker på det hele nok skal gå fint :)

   Svar
  • Nej, det gør jeg ikke. Det giver ingen mening at spise KETO som veganer, da du på KETO kun har 20-30 g kulhydrat til rådighed og derfor har brug for animalske proteinkilder. Men jeg synes sagtens, man kan lade sig inspirere af at undgå eller minimere de raffinerede kulhydratkilder som veganer, så man laver en slags ‘real food vegan’ kost. Men keto bliver det ikke.

   Svar