Urtefyldt kotelet


I dag var der urtefyldt kotelet på menuen. Den består af en stor flad kotelet, der er smurt med en hjemmerørt flødeost med urter og stegt på panden. Sammen med den er der en dejlig salat med porre, dild og saltede græskarkerner.

Urtefyldt kotelet – genvejen

Er du i tidsnød, så lav den urtefyldte kotelet med en købt flødeost med hvidløg og urter. Så springer du bøvlet med at røre din egen over.

Og der findes jo efterhånden mange spændende varianter, så hold dig ikke tilbage med at prøve andre slags.

Urtefyldt kotelet med salat

Urtefyldt kotelet

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 minutter

Ingredienser

Urtefyldt kotelet

Salat

Dressing

Sådan gør du

Urtefyldt kotelet

  • Bank kødet helt fladt.
  • Rør flødeosteblandingen sammen.
  • Smør flødeosteblandingen på halvdelen af kødet og fold det sammen. Brug evt. en kødnål eller tandstik til at holde sammen på det.
  • Opvarm godt med smør i en sauterpande og brun kødet på begge sider.
  • Skru ned for varmen og lad kødet stege færdigt under låg.

Salat

  • Skyl salat og put det i en skål.
  • Snit porre fint og bland med salaten. Bland også dild med.
  • Steg græskarkernerne kort på en pande med lidt olivenolie og drys dem med lidt salt.

Dressing

  • Rør dressingen sammen og server med salaten.

Noter

Du kan spare tid ved at købe en færdig flødeost med urter og slippe for at røre din egen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Dejlig sommersalat med porre, dild og græskarkerner

Tilbehøret var denne dejlige sommersalat med porre, dild og græskarkerner. Det er ikke tit, jeg bruger porre, men det er mest fordi jeg glemmer det. Det smager jo dejligt og forårsagtigt.

Og halve kartofler bagt i ovn til resten af huset

Sidst men ikke mindst var der en hjemmerørt dressing lavet på et drønlækkert, svensk cremefraiche-agtigt produkt. Gräddfil, hedder det, og det kan bruges lystigt i dressinger eller kolde sommersaucer.



Er du klar til (Low Carb) jul?

Indrømmet, min jul er ikke 100% Low Carb. Men den er ret Low Carb. Jeg har enkelte ting, jeg ikke vil gå på kompromis med og så spiser jeg Low Carb julemad og -godter for resten. Det gode ved den model er, at jeg slipper for at december bliver én lang sukkerfest, hvor jeg hele tiden har en sukkerdjævel siddende på skulderen. Det er så udmattende!!

Har du brug for Low Carb juleopskrifter på både al den traditionelle julemad og på de lækre julegodter, kan du lade Madbandittens Juleopskrifter hjælpe dig🌲

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Urtefyldt kotelet”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?