Ungernes favorit til Disney Guf


I øjeblikket har mine unger (og faren) én favorit til Disney Guf, og heldigvis er de enige, hvilket ellers er et sjældent syn. Favoritten over dem alle er helt simpel: Æbler med vaniljeflødeskum og smørristede havregryn. Man forstår dem godt, for det ser da også virkelig indbydende ud.

I al sin enkelthed består den af æbler i både, flødeskum pisket med vaniljepulver fra Urtekram og havregryn, som er ristet på panden i en klat smør sammen med kokossukker og kanel.

Det kagehadende drengebarn har allerede bestilt dette til sin fødselsdag, så det går jeg lige og tygger lidt på. Det ville sgu da være nemt, hva?

Vil du have flere tips til sundere Disney Guf? Så er der en stribe lige HER.

God weekend derude!

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Ungernes favorit til Disney Guf”

Skriv en kommentar

  1. Uhm ja – det ser virkelig lækkert ud, jeg er selv helt pjattet med æbler og crunchy peanutbutter! Ikke i den kalorilette ende, men uf hvor er det godt ;)

    – Maj :D

    Svar