Underholdende debat om LCHF


Hvis du har 30 min til overs, så sæt dig ned og mor dig over denne næsten hysterisk morsomme TV-debat fra SVT1 om LCHF. Selve debatten varer 15 min, og er såmænd sober og fin nok, om end hovedpersonen er lidt kontrolversiel. Tak til Sveriges kostdoktor, Andreas Eenfeldt for at gøre fin figur og for at holde debatten på et sagligt niveau. Men selve debatten er én ting, noget andet er det, der foregår efter programmet er slut. Her bringes også 15 minutters eftersnak, og her starter morskaben for alvor. Diætisten, som vi ser nedenfor, og som repræsenterer tallerkenmodellen og vi-skal-spise-lidt-af-alt-idéen bliver helt skinger af hysteri. Det er god underholdning. Det er det dælme!

 

 

 

 

 

 

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Underholdende debat om LCHF”

Skriv en kommentar