Un Mercato i Torvehallerne


I går greb Bedre Halvdel og jeg en hurtig bid mad sammen på Un Mercato i Torvehallerne. Vi havde gået forbi flere gange i den sidste tid og havde hver gang stoppet op pga. den herlige duft, der siver ud derfra. Un Mercato er Cofocos rustikke, italienske rôtisserie, hvor kylling og gris og andet kød grilles på roterende spyd. Og det dufter – og smager – pragtfuldt.

 

 

 

Jeg fik grillkylling med stegte grøntsager. De grøntsager, der lå under kyllingen smagte af den herlige jus fra kyllingen, mens de stegte grøntsager ved siden af havde god smag af olivenolie, salt og rosmarin. Bedre halvdel fik kylling med rosmarinrfritter. Fritterne var lidt tarvelige i det, synes jeg. Til gengæld fik vi to slags mayo som dip med også, og det var nok til at gøre mig glad. Maden var hurtig og veltilberedt og kan varmt anbefales, hvis man vil spise (LCHF) i Torvehallerne.

 

Un Mercato, Torvehallerne, Frederiksborggade 21, 1360 København K

 

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Un Mercato i Torvehallerne”

Skriv en kommentar