Udstyr til køkkenet


Er du nysgerrig på hvilket udstyr jeg har i mit køkken? Her nedenfor kan du se en liste over hvilke køkkenmaskiner jeg har og hvilke jeg anbefaler – i en nyere artikel kommer jeg også med bud på køkkenudstyr til gave.

Siden her indeholder affiliate links. Læs mere om det her: Madbandittens reklamepolitik.

 • TEFAL Snack Collection hedder mit nye vaffeljern – eller multijern faktisk, for det kan både lave vafler (belgiske og hjertevafler), toasts, panini, donuts etc. ved hjælp af udskiftelige plader.
 • Min ypperste køkkenmaskine er min Magimix foodprocessor, som mine børn engang flottede sig og købte til mig til jul. Magimixen er i den dyrere ende, når det kommer til foodprocessorer, og andre billigere versioner kan sagtens gøre tricket også.
 • En anden uundværlig er min Bamix stavblender. Den kan blende alt – også isterninger – og er derfor genial til smoothies og iskaffe, når man kun laver til én person.
 • Jeg har også anskaffet mig en Vitamix, som er over-Rolls-Roycen over blendere. Den kan blende sten til pulver, hvis du bad den om det, men det gør du nok ikke. Men isterninger, frosne frugt- og grøntstykker er en smal sag for den. Den kan også lave nøddesmør påunder 5 minutter. Minuset er at den koster omkring 5.000 kr.
 • Et prisbilligt alternativ til Vitamixen er den superkraftfulde Wilfa Raw Fuel, som koster en brøkdel.
 • En anden maskine, der har fået lov til at arbejde for føden herhjemme er vores Philips juicer. Det er en centrifugaljuicer (saftpresser) og den laver store mængder juicer i løbet af ingen tid.
 • Slow cooker – Jeg har den originale CrockPot i 5,7 l, som vist er udgået. En anden model der ligener findes her: Crock Pot 

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

48 kommentarer til “Udstyr til køkkenet”

Skriv en kommentar

  • Hej Mai
   Av, ældgammelt indlæg. Jeg tror, jeg er nødt til at slette den Wilfa Raw, det er 10 år siden jeg har haft med den at gøre. I cirka lige så lang tid har jeg haft Vitamixen, som stadig er et helt utroligt produkt. Jeg er sikker på at enhver videreudvikling af Wilfas produkter kun kan være bedre end det, de lavede dengang.

   Svar
   • Tak for svar Jane😊😊

    Ja jeg ved godt at det er et gammelt indlæg. Men altså bare så fedt at læse om hvad du bruger af udstyr så håber ikke du sletter indlægget helt 😅
    Vitamixen må jeg klart spare op til, lige nu sætter jeg min lid til Wilfa, tusind tak for din rådgivning.

    Mange hilsener Mai

    Svar
  • En foodprocessor hvis du skal lave større portioner og en minihakker, hvis du bare skal bruge lidt. Jeg må indrømme at jeg bare køber det, så jeg maler sjældent selv efterhånden…

   Svar