Ud og se med DSB


Så blogges der lige live fra DSB 1′. En kærkommen overspringshandling fra de sider med langt og kedeligt EU udbud, jeg havde tænkt mig skulle nærstuderes. Men det  er søndag, og det er jo en fridag, så papirerne er tilbage i tasken. Jeg er på vej til Jylland, hvor jeg skal tale sociale medier med en stor jysk virksomhed mandag morgen. Det bliver svært interessant. Men det er jo først i morgen.

Dagen i dag bød på endnu en børnefødselsdag. Denne gang hos en af mandens kollegers børn. Jeg valgte at takke nej og tage ned og træne i stedet. Det er uhyre sjældent, at jeg har en dag for mig selv. Det er faktisk temmelig dejligt, når det endelig sker. I aften står den på lækre tapas i smukke damers selskab. Herlig søndag.

Her i toget serverer DSB rene kulhydrater i form af smoothies, müslibarer og summerbird chokolade, og hvor lækkert særligt sidstnævnte er, tror jeg lige, jeg springer over og nøjes med denne.

Skal du på Keto efter nytår?

Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.

Skriv dig op her >>

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Ud og se med DSB”

Skriv en kommentar