Übermensch


I dag kastede jeg mig ud i mørket kl. 6.45 for at løbe en morgentur. Det var egentlig inspireret af Charlotte, der forleden skrev om, at hun havde forsøgt sig i bældravende mørke men havde måtte opgive, fordi det var for mørkt. Mørke er ikke mit problem, idet jeg bor i byen. At løbe på tom mave er der derimod en udfordring, som aldrig har kastet noget godt af sig. I dag stod jeg op 5.30, som jeg altid gør, drak et stort glas vand, tog et olieshot og en oopsie og en kop kaffe. Apropos kaffe, har I smagt de nye julevarianter fra Nespresso? Den med vanilje er i hvert fald pragtfuld, og jeg skal bestemt ned for at købe nogle af de øvrige.

Anyway, det var et sidespor. Jeg løb 5-6 km, og det gik godt! Og jeg var på arbejde inden 9. Forinden fik jeg også lige lavet dagens styrkeøvelser, som gik knap så godt. Fx kunne jeg ikke maxe min sidste omgang, hvorefter app’en havde den frækhed at bede mig om at repetere hele sættet næste gang. Hrmf!

Nå men cyklende afsted på arbejde med en følese af Übermensch. Det er nok ikke sidste gang, jeg forsøger mig med den model.

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Übermensch”

Skriv en kommentar

 1. @Charlotte, du er heldig du kan løbe om aftenen. Her har jeg til gengæld ingen energi. Og jeg kan altså heller ikke løbe på tom mave, så jeg hælder lidt let energiindebords inden.
  @Henriette, du er da for sej med de øvelser. Ja, jeg dumpede jo sidst og skal tage samme omgang i morgen. Hrmf!

  Svar
 2. Hvor er du supercool
  Det der kaffe- det må da prøves :)
  Her har jeg sjældent tøj på før kl 8.30 også selvom jeg står op kl. 6 og laver morgenmad til tøsen- kan slet ikke forstille mig at kaste mig ud i løb på det tidspunk.
  Rapport fra arm og mave pinslerne hernede
  Glemte det igår :(
  I dag max 10 armbøjninger- synes det er sindsygt hårdt…
  Mave 25 :)
  Har så cyklet 5 km og gået 5 km tilbage da cyklen var flad :( men føler mig helt energisk trods alt.

  Svar
 3. Jane – du er uden tvivl et übermench med det program! Jeg forsøger ofte at motionere om morgenen på tom mave – da det er her man får den bedste fedtforbrænding, men vækkeuret overmander mig ofte, og så jeg må gerne indhente det sidst på dagen eller aftenen. Men det er faktisk også her, jeg har mest energi til at dyrke motion! Og det er heller ikke så skidt, at det ikke er godt for noget. Sidst på eftermiddagen brænder man flest stresshormoner af. Mon ikke jeg bare skal kalde det en win-win-situation :-)

  Svar