Tyrkisk pizza med krydret kød og chilidressing


Hold fast, sådan en portion tyrkisk pizza med krydret kød og chilidressing smager godt. Tømmermænd go home, siger jeg bare. Og har man været bare en anelse smart og været sådan en, der fx foodprepper bundene og har dem i fryseren, tager den oven i købet ingen tid at lave.

Tyrkisk pizza med krydret oksekød og chilidressing - opskrift på den lækreste Keto pizza

Tyrkisk pizza med krydret kød og chilidressing

5 fra 11 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 minutter

Ingredienser

Fathead pizzabund

Krydret oksekød

Dressing

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Smelt flødeost og mozzarella i en gryde.
  • Tag gryden af varmen og rør resten af ingredienserne i.
  • Del dejen i to og tryk den flad og evt. aflang på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Smelt smørret på en pande og sauter løg og hvidløg, til de er klare i farven.
  • Tilsæt kød og krydderier og brun det godt af.
  • Hæld vandet på og lad det koge væk.
  • Smag til.
  • Fordel kødet på pizzabundene og sæt bagepladen i ovnen i 10-15 minutter, til dejen er gylden.
  • Rør imens en dressing af yoghurt/creme fraiche, harissa, hvidløg, salt og peber.
  • Snit rødløget fint og skær tomaterne i kvarte.
  • Fordel grøntsager og krydderurter på pizzaerne og server med dressingen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Og her er vi bare kæmpe fans af nemme løsninger.

Den rørte dressing smager super til men det kunne også være den lækre shawarmachili, man lige dryppede over eller det kunne slet og ret bare være en ren chilisovs som fx harissa eller Sambal Oelek. Virkelig lækkert også.

Lad dig ikke skræmme af den lange liste krydderier. Du kan fint bytte ud i dem, så de matcher din krydderiskuffe. Dog vil jeg sige, at et lille drys kanel altså gør sig rigtigt godt i, så lad være med at udelade det. Og ellers går det ret hurtigt og er nemt.

Tyrkisk pizza – svimlende lækkert

Spis denne med en frisk grøn salat til og du har et svimlende lækkert måltid. Er du på udkig efter den klassiske blomkålspizza, finder du den bedste lige her: Fast og næsten sprød blomkålspizza.

Den lækre opskrift her har selvfølgelig også fået plads i De bedste fra Madbanditten. Vil du have alle Madbandittens favoritter med i køkkenet, finder du bogen her: De bedste fra Madbanditten

Tyrkisk pizza med krydret oksekød og chilidressing - opskrift på den lækreste Keto pizza

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

83 kommentarer til “Tyrkisk pizza med krydret kød og chilidressing”

  1. 5 stars
    Smager fantastisk. Dem har jeg altid i fryseren. Jeg laver dog bunden uden opvarmning – blot det hele i blenderen (Vitamix) . Det synes jeg ef meget nemmere at arbejde med.

    Svar
  2. Wow den er lækker! Helt sikkert ikke sidste gang jeg laver den. Var dog lidt skeptisk over bunden fordi det var lidt som at røre i gummi, men den var så nem at arbejde med og smagte godt.

    Svar
  3. Hvis man laver fathead pizzabundene, men med andet fyld der skal bage med i ovnen, vil man så forbage bundene inden der kommer fyld på (og så bage videre), eller smækker man bare fyldet på de rå bunde fra start og bager det hele samtidig?

    Svar
  4. Fantastisk opskrift.

    “Nøj, det ser lækkert ud” lød det her i huset. Og næste replik var:” Det duftede bare helt vildt godt, da I lavede kødet”.

    Bestemt ikke sidste gang jeg serverer “tyrkisk pizza”

    Svar
  5. 5 stars
    Meget lækker og fuld af smag.
    Vi talte om, om hvorvidt det ville være okay at lave en salat til at spise ved siden af. Vil det det og i så fald hvad kan der anbefales.
    Mvh
    De helt nye keto aspiranter

    Svar
    • Hej Stine
      Alt er Ok så længe I holder jer under 20 g kulhydrat pr. dag. Hvorvidt der er plads til det i “budgettet” afhænger altså af jeres kost den pågældende dag👍🏼

      Svar
  6. 5 stars
    Tak for en super god opskrift. Det smager rigtig godt og er hurtige og nemme at lave. Jeg kan da kun anbefale andre at lave dem. Det er i hvert fald ikke sidst gang jeg laver dem. 😋👍

    Svar
  7. 5 stars
    Fantastisk lækker og mættende ret med masser af smag.
    Jeg har ikke nået at købe pofiber endnu, så prøvede med 3 spsk fiberHUSK i stedet for, der var dog var en del klumper og det så lidt spøjst ud. Jeg var lige ved at kasserer det, men tænkt: Pyt, jeg må se hvad der sker.
    Resultatet var rigtig godt, men jeg glæder mig til at lave det fremover med Pofiber 😄

    Svar
  8. 5 stars
    Nøøøj, en skøn opskrift. Bunden blev virkelig sprød og lækker. Og kødet smagte SÅ skønt med alle krydderierne.
    Tak for en “keeper” 😋

    Svar
  9. Den smagte sindsygt godt, men jeg er lidt spændt på systemets reaktion på mælkeprodukterne, som jeg ikke har fået mange af siden 1. september. Også om jeg kan mærke, at der pludselig var langt flere kh i måltidet end jeg ellers får til et måltid. Jeg kan ikke rigtigt se, at noget kan undværes, hvis den skal være så suveræn.

    Den må være fin – dejen – at fryse ned, så man kan lave en hurtig pizza en fredag aften, hvor man ikke gider en masse madlavning <3

    Svar
  10. Super lækker 😋 Så meget smag – i love it 🥰
    Tror måske ikke dejen skal have så meget varme næste gang – gryden står i blød 😅

    Svar
  11. 5 stars
    Min farmor sagde: “Det er bedre at levne end at revne” … hun havde givetvis ikke smagt det her :P

    Svar
  12. 5 stars
    Åhmums, den var god, Jane. Ved ikke, hvorfor jeg ikke har lavet dén før.. men også dejligt med noget nyt, jo 🥰

    Svar
  13. Hej Jane
    I mange af dine opskrifter bruger du revet ost, fx mozzarella eller cheddar. Jeg har læst, at der er kartoffelstivelse i meget af den færdig revet ost, man køber. Derfor vil jeg bare være hel sikker, river du den selv???
    Mange hilsner

    Svar
    • Det er lidt forskelligt alt efter hvad jeg skal bruge det til. I pizzabunden her køber jeg færdigrevet mozzarella. Der er tilsat kartoffelstivelse for at det ikke klumper sammen i posen. Der er tale om 2-3 g kulhydrat/100 g. Hvis jeg bruger ost til gratinering, foretrækker jeg at rive selv.

      Svar
  14. Har du beregning på indhold i sådan en pizza – lige som i dine Keto bøger, hvor der så fint står, hvor meget fedt, kulhydrater mv…?

    Svar
  15. Hej Jane,
    Hvad er forskellen på dejen i denne opskrift og den du bruger til mini pizzaerne – altså hvad gør flødeosten. Har pizzaer på programmet i dag og har svært ved at vælge -:)
    Mange hilsner
    Dorthe

    Svar
  16. Pizza smagte dejligt men bunden blev en tør konsistens og så slet ikke så lækker, hævet og sprød ud som den ser ud på billedet, nogle gode tips ?

    Svar
      • Nej jeg ved godt den ikke hæver, det er bar sådan den ser ud på billedet, min lignede slet ikke noget i nærheden af det og min blev ret tør :) Jeg tænkte om der noget specielt ift. når man blander den smeltede osten med pofiber og æg skal osten være lidt afkølet eller trækker du dejen ud i stedet for at trykke den, for at give den, den fine gyldne “skorpe- lignende” som det ser ud på billedet ? Ellers må jeg bare prøve mig frem :)

        Svar
  17. For dælen da det var en rigtig lækker pizza. Vi var 3 der delte og det var lige præcis nok til at vi var så tilfredse og ligger nu i hver vores ende af sofaen .. mætte og glade:) tak for mad

    Svar