Tunvafler


Tunvafler er, som navnet antyder, vafler lavet med tun. Ja, tun. Det lyder måske underligt, men det fungerer forbavsende godt. Og smager forbavsende lidt af tun.

Tunvafler -opskrift på vafler lavet med tun

Tunvafler

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
2 stk
|
20 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Dræn væsken fra tunen og hæld tunkødet i en skål.
 • Riv det fra hinanden med en gaffel, så det bliver findelt.
 • Kom æg, salt og peber i skålen og rør det hele godt sammen.
 • Opvarm vaffeljernet, kom tunmassen på og bag den til den er gennemstegt. I mit vaffeljern passer portionen til 2 belgiske vafler.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Tunvafler – Proteinrige Keto-Carnivore-vafler

Opskriften på tunvafler finder man også i Keto på 4 uger i en lækker frokostanretning med topping.

De består af to ingredienser helt enkelt: Tun og æg. De er derfor også meget populære blandt mine Carnivore-folket, som jo udelukkende spiser madvarer fra dyreriget.

Da de ikke indeholder noget fra planteriget, er de jo automatisk helt kulhydratfattige. Æg indeholder dog små mænger kulhydrat, men det bliver til uendeligt lidt i denne opskrift. Samtidig er de meget proteinrige og er derfor velegnede til dem, som har svært ved at spise nok protein (dvs. alle – haha!)

Måske husker du også tun-pizzaen? Den er jo beslægtet med tunvafler. Den smager forbavsende godt også.

Tunvafler -opskrift på vafler lavet med tun

Om vaffeljern

Jeg har et Tefal Snack Collection (reklamelink), som jeg er meget glad for. Her kan man købe forskellige plader (hjertevafler, belgiske vafler, pandekager, panini, toast osv. som er nemme at udskifte og bruge efter behov.

Samtidig har det et smart lys-system, hvor det lyser grønt, når vaflen er færdig, hvilket altid er meget, meget længere end jeg intuitivt ville tro. Det tog mig virkelig lang tid at gennemskue og indtil da mislykkes mine vaffelopskrifter altid.

Så er du en af dem, der aldrig kan få det til at fungere og som oplever, at dine vafler skiller, når du åbner jernet så er her årsagen: Du har bagt dem ALT for kort tid.

You’re welcome😅

Nyhed: Ny bog til januar

FIX din fordøjelse er en bog, som hjælper dig med at løse dine fordøjelsesproblemer, uanset hvilken slags du måtte lide af. Fem forskellige skræddersyede handlingsplaner til de fem hyppigste fordøjelsesproblemer.

Læs mere her >>

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Tunvafler”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 5 stjerner
  Tun vaflen er hermed afprøvet… Mega hit…
  Den bliver dog et stk paradis, hvis der kommer laks i også…..MUms…;)

  Svar