Triple cheeseburger – vildeste LCHF-burger


Denne cheeseburger er den vildeste burger, jeg nogensinde har lavet, tror jeg. Det er  burgeren for oste-elskere, for det er ost med ost på og så lidt ekstra ost. Og snask. Masser af snask. Og en smule grønt! Held og lykke med at spise op! Selv må jeg kapitulere med rester på tallerkernen!

Vildeste triple cheeseburger - LCHF --> Madbanditten.dk

Triple cheeseburger

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
30 minutter

Ingredienser

Burger-brød

Bøffer

Salsa

Snasket burger-dressing

Andet

 • 8 skiver bacon sprødstegt
 • 8 skiver flødehavarti
 • 8 salat

Sådan gør du

Brød

 • Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål. Del dejen i 8 lige store dele og form dem til kugler. Pres dem flade og steg dem i smør eller kokosolie. Du kan også bage dem i ovnen. Det er lidt nemmere. Giv dem her 15 minutter ved 200 grader varmluft.

Salsa

 • Skær tomaterne i små tern og knug dem fri for væske i et stykke køkkenrulle. Bland dem med finthakket rødløg og de øvrige ingredienser. Lad gerne trække lidt.

Burgerdressing

 • Rør alle ingredienser sammen.

Bøffer

 • Rør det hakkede oksekød sammen med de øvrige ingredienser i en skål. Form kødet til fire lige store hakkebøffer og steg dem på pande eller grill. Lad flødehavartiskiverne smelte over bøffen i slutningen af stegetiden.
 • Saml din burger med salat, bøf, dressing, salsa og alt det gode og server. Velbekomme!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Denne triple cheeseburger er fra dengang jeg og en stribe andre bloggere, kogebogsforfattere og semi-kendisser lavede burgerbog med Hellmanns. Måske kan I huske det.

Jeg skrev om det her: Big Burger Book.

Bogen blev solgt i nogle få butikker rundt omkring, og alle opskrifterne blev bragt på en hjemmeside, der var lavet til formålet. Projektet endte lidt sært ved at Hellmanns delte min cheeseburger på deres hjemmeside med en hvad der virkede til at være en nedladende tekst (men sikkert ikke var det) om, at man vel næppe kunne kalde dette en burger, når der ikke indgik rigtigt brød.

Det fik en række passionerede LCHF’ere til at fare i flint og ville boycotte Hellmanns, og pludselig var vi ret langt væk fra selve hensigten med bogen.

Opskrifter på spændende burgere

Men uanset, så blev det faktisk en ret lækker bog. Fyldt med overdådige og spændende burgere. Og jeg tror jeg vil lege med et par af de andre opskrifter derfra næste gang, jeg skal have burger.

Hjemmesiden med opskrifterne ser ud til at være nedlagt, men jeg synes da ikke, I skal snydes for mit bidrag til bogen. Opskriften på min triple cheeseburger, den ultimative LCHF-burger, får I derfor herunder!

Jeg har virkelig også mange opskrifter på burgere her på Madbanditten. Hvis du er ude efter en burger der er lidt mere simpel men også virkelig lækker, kan jeg virkelig anbefale Keto-burger med chorizo og guacamole.

Triple Cheeseburger -LCHF

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

37 kommentarer til “Triple cheeseburger – vildeste LCHF-burger”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 5 stars
  Jeg faldt lige over min gamle burgerbog og slog direkte op på denne lækkerhed 😋🤩
  Det er helt sikkert din opskrift, ud af alle de andre, der får fossen vækket i spytkanalerne 😂🍔🥓🧀

  Svar
  • hahaaaa ja, dette her er vitterligt den vildeste burger, jeg nogensinde har lavet! Jeg tror heller aldrig det er lykkes mig at spise den hele. Men nøøøj den er god altså!

   Svar
   • Tricket må være at lave 100g bøffer og tilsvarende brød. Hvis jeg laver fuld opskrift så går det galt. Kæmper stadig med “spis op!” retorikken fra barndommen

    Svar
  • Ja det er (desværre) rigtigt. Alt det ost og mayo løber sygt meget op. Til gengæld er det jo nemt at tage elementer fra, hvis det er i overkanten. Jeg har fx aldrig spist den med begge boller.

   Svar
 2. Kære Jane
  Brødet i denne opskrift, er jeg blevet svært begejstrede for. Jeg har lavet dem med både pofiber og husk.
  Jeg er dog nysgerrig på om de er keto venlige?
  Jeg bruger dem til toast, med masser af ost der smelter og smager skønt. Det er nem morgenmad, madpakke og hurtig frokost, det kan være meget rart nogle gange.

  Bh Karen

  Svar
 3. Det ser virkelig lækkert ud! Jeg glæder mig til at afprøve opskriften :-)
  Er det muligt at erstatte loppefrøskaller med fx Profiber?

  Svar
 4. Hej Jane.

  Tak for disse burger tema opskrifter, de er bare så lækre! Vi har herhjemme prøvet denne opskrift, cheeseburgerfad og cheeseburger suppe, og de er alle gået rent hjem hos mig og manden, og er blevet lavet flere gange. Vi taler ofte om hvor underligt det er at sidde og have en mega luksus burgeroplevelse og vide at vi taber os :)

  Vi siger tak, mange tak!!

  Svar
 5. Ja jeg ved godt at opskriften er 3 år gammel, men i tilfælde at du af og til ser hvad der ellers bliver skrevet?
  Jeg harlavet tripel burger flere gange efterhånden og vi spiser den med glæde ikke ofte, da det hurtigt bliver for meget. Tomat salsaen passer dog rigtig godt til meget forskelligt mad?
  Vores svigersøn elsker, som i virkelig elsker dem og spørg meget ofte (for ofte?) om vi ikke skal have det til aftensmad?

  Men i dag (25.06 2018) der skal vi have det min mindste datter er lige blevet student og resten af familien vil have kylling burger i bolle osv.
  Mand, svigersøn og jeg spiser triple oste burger?
  Bliver en herlig aften hvor det er så lunt at vi spiser ud❤️

  Håber at du og din familie nyder det fantastiske vejr i 2018

  Svar
  • Du kan tro, jeg ser det! Jeg ser alle kommentarer og kommentarerne som din gør mig altid ekstra glad, så tak for den :)

   Svar
 6. Super lækker opskrift. Er blevet inspireret af en kollega. Men jeg bruger Lifesum, og hvordan skriver jeg mit kalorie indtag ind i forbindelse med dine retter? Eller er det noget jeg skal droppe (gider ikke veje hver enkelt ting)

  Svar
 7. Nu spørger jeg måske dumt, men hvad er det chipotle chili og hvor kan man få det? Og hvad kan man evt erstatte det med, hvis det i så fald ikke kan købes i en fysisk butik? :-P

  Svar
  • Chipotle er som oftest røget jalapeño. Man kan købe dåser med chipotle chili i flere invandre grønthandlere og måske i større supermarkeder.

   Svar
 8. Oh my God! OH MY GOD! Dem her, som jeg lige har serveret for familien, det er simpelthen SÅ lækkert.
  Selv den enormt småtspisende bonus-teenage-finke åd rub og stub! Den salsa løfter lige hele retten så der kommer noget modspil til de fede. Manden tømte i øvrigt lige salsaskålen efterfølgende ??.
  Jeg havde ingen loppefrøskaller, men brugte chiafrø i stedet, og det fungerede fint!
  Uhm altså, det skal vi KLART ha igen!

  Svar
  • Årh ja, det er virkelig den ultimative burger, det her! Sejt at den også faldt i god jord hos teenageren :)

   Svar
 9. Et generelt spørgsmål til begrebet “revet” ost:
  Ofte er der kartoffelstivelse i pakkerne – også de dyrere typer.
  Er dette ok eller “skal” man rive selv?
  Bruger du selv et bestemt “revet ost -mærke” :)?
  Total yndlingsopskrift i øvrigt!

  Svar
  • Jeg river altid ost selv. Dels er det ofte billigere, dels slipper jeg for kartoffelstivelse og sidst men ikke mindst kan jeg bruge nøjagtig den ost, jeg vil.

   Svar
 10. Du har redet mig fra kulhydratsbomber på tømmermændsdage med denne opskrift.
  Hvor smager den bare helt afsindig godt! Stiller fuldstændig min trang til alt muligt usundt (læs: kulhydrater) når der er tømmermænd på overarbejde. MUMS og tak :)

  Svar
 11. Jeg har aldrig været god til at stege bøffer. Jeg er ikke til rødt hakkekød, så resultatet bliver altid til den meget tørre side. Hvordan vurderer jeg, hvornår bøffen har fået nok – lige præcis gennemstegt, men uden at være tør? Har du et bud?

  Svar
 12. Den ser vanvittig lækker ud.Min kæreste elsker burger og jeg prøvede forgæves at skaffe bogen sidste år til jul – for at skabe lidt variation over temaet ? ved du om den kan skaffes nogen steder stadigvæk?

  Svar