Triple Cheese Burger – LCHF-style!


Se lige sådan en basse her! Hvem vil ikke gerne sætte tænderne i den?

Det er burgeren, jeg lavede i sidste uge, da jeg var en tur i fotostudiet for at lave mit bidrag til ny dansk burgerbog, som udkommer til september. Bogen har (delvist) Hellmanns som afsender og kommer til at gennemgå burgerens historie for derefter at diske op med ca. 30 burgeropskrifter lavet af bloggere og kendisser.

Jeg synes, det var sejt at få lov at skrive LCHF ind i burgerens historien, og mit bidrag var selvfølgelig derfor en burger uden brød. En stor fedtet sag, som jeg ikke engang er sikker på, jeg ville kunne spise op alene. En mandeburger, kan vi kalde det. Opskriften må I vente med, til bogen udkommer til september, og imens kan I få lov at savle over billedet.

Hent opskriften på min burger her: Triple Cheeseburger

Triple cheeseburger - LCHF-style

Med på workshoppen var en række andre dygtige bloggere. Normalt hvis man går til bloggerarrangementer (hvilket jeg kun sjældent gør), er det tit de samme madbloggere, man møder. Og det er jo hyggeligt. Men her var madbloggerne blandet med mode- og livsstilsbloggerne, og det var skægt at møde dem også og høre om deres udfordringer og erfaringer.

Til min rigtig store fornøjelse var jeg i selskab med denne herre. Han er måske det tætteste, jeg kommer på et sundheds-idol her i Danmark, for han er både klog og dygtig og sjov og skriver indlæg med titler som Har Fødevarestyrelsen mistet overblikket?  Ham kan I godt holde øje med! Han bliver den nye Christian Bitz, det siger jeg jer! Bare bedre og mere modig. Bare vent og se! I hørte det her først!

Til sådan et arrangement er jeg ca. 10 år ældre end den næstældste deltagere. Det får mig til at føle mig MEGET gammel. Så er det sagt! Alle de unge mennesker, der lige er blevet færdig på universitetet, eller som stadig læser og så mig, der tænker, at jeg dårligt nok kan huske, hvordan det var at læse på uni, fordi det i år er 10 år siden, jeg blev færdig. Hvor forsvandt det årti lige hen?

Her er hele flokken. Lad os bare sige, at nogle var mere komfortable med fotosituationen end andre.

blogger_team

Og ellers kan du glæde dig til en bog fyldt med lækre – og forskelligeartede – burgere! Her er nogle af dem:

Burgere

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

16 kommentarer til “Triple Cheese Burger – LCHF-style!”

Skriv en kommentar

 1. Hejsa
  Linket til din tripple cheese burger virker desværre ikke mere.
  Kunne du måske også sende mig et link til den bog du omtaler?
  Der findes et par stykker, men ville gerne finde den rette ?
  Tak for en god madblog ??
  Mvh Helene

  Svar
 2. Hej Jane
  Skøn blog med mange lækre opskrifter :)
  Jeg har desværre lige set, at Hellmann’s-brandet ejes af Unilever… http://www.unilever.dk/our-brands/ (Ligesom Ben&Jerrys, argh – is nothing sacred anymore?)
  Jeg prøver at styre lidt uden om Unilever, så jeg skal vist på hjemmelavet-mayo-kursus nu:)
  Kh, Mette

  Svar
 3. ….ahh så der er bøf. Måske fordi den var så lille og gemt under osten og så jeg læste “selvfølgelig uden brød” som “selvfølgelig uden bøf”….du får en lille guldstjerne i den storte bog i stedet :-)

  Forresten virker “svar” link ikke på siden. De hopper bare til toppen af siden

  Svar
  • He he!
   Ja, jeg har også bemærket det med “svar”. Godt at høre det ikke bare er mig. Fejlmelding på vej!

   Svar
 4. Hold da helt op, hvor er jeg glad for at du har præsenteret “Foodmatters” for mig! Trykkede straks på dit link til “denne herre” og har nu læst et par af hans indlæg, hans baggrund og hans filosofi – den mand er jeg fuldstændig sindssygt inspirerende!!! Jeg skal SÅ meget ha læst ALT hvad han har skrevet! Så TAK, Jane!!!

  Svar
 5. Den burger ser godt nok lækker ud…meeeeeen som meatlover er jeg jo nød til at bemærke at du får et lille minus i den sorte bog for manglende bøf :-D og så må jeg så må huske at tilføje en burgerbøf til burgeren når jeg skal lave den (et burger er jo netop en bøf med tilbehør – på engelsk hedder en hakkebøf jo også ofte “a burger”) :-D

  Svar
  • Hov, hov, der gemmer sig sørme da en stor saftig bøf derinde under al osten! Burger uden bøf, nej, nej, du! ;-)

   Svar
 6. Nøj, hvor din burger ser god ud! Jeg kan pludselig mærke, hvor vant til lchf, jeg er blevet, når jeg tænker, at det faktisk er rart uden alt det brød til at forstyrre burgersmagen :-)
  Vil holde øje med både bog og mand :-)
  Louise

  Svar
 7. Hej Jane.

  Lyder som en inspirerende dag – jeg er meget interesseret i at vide hvem “denne herre” er – altså det nye sundhedsidol vi skal holde øje med er. Ved ikke om “denne herre” skulle linke til en blog eller andet, men hos mig virker det ikke.

  Og er ret så nysgerrig.

  Vh

  Trine

  Svar