Travlhed og alternativ aftensmad


Hvis nu, rent hypotetisk, at man startede sin arbejdsdag kl. 6. Og alligevel først nåede hjem igen, når klokken var 19. Så er det pænt sandsynligt, at aftensmaden ville se sådan ud.

Og her har jeg faktisk gjort mig lidt umage, for i går bestod den af tyrkisk yoghurt. Og det var da også lækkert nok, særligt fordi det var så varmt udenfor, at jeg troede, jeg måske skulle omkomme. Yoghurt til aftensmad er så måske bare ikke så smart, hvis det ligesom er meningen, at mælkeprodukter skal spille en birolle i ens kost, men sådan er der jo så meget. For lange arbejdsdage er heller ikke smart.

Jeg har en stor deadline fredag i næste uge, men der bliver bare ved med at komme ting på tværs, som skal løses her og nu, som fjerner mig fra projektet. Det er lidt ufedt. Men der er lys for enden af tunnellen, og om lidt er det hele overstået og så er det lidt lissom at have været til eksamen, og alt er gået godt og nu kan man tage den lidt med ro. Den del glæder jeg mig til. Sommer. Og på et tidspunkt ferie.

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Travlhed og alternativ aftensmad”

Skriv en kommentar

 1. Tak Charlotte, og du har helt ret. Det er dødsygt at skulle bruge en del af ferien på at samle sig selv op. Jeg tager en uge mere i det høje gear, og så skal der afspadseres… :)

  Svar
 2. Pas nu rigtig godt på dig selv og husk at få tanket godt op både med fysisk og mental “benzin”, så du ikke klapper helt sammen, når ferien endelig kommer :-)
  Tanker fra Charlotte

  Svar