Travlhed, dobbeltmoral og isspiseri


Hektisk tid på jobbet (igen). Jeg arbejder med et EU udbud i øjeblikket, og alle ved jo, at EU udbud er noget, fanden har skabt. Ja det siger de faktisk selv ovre på K-Forum, og de har som regel ret. Min chef derimod, han synes, at udbud er noget af det bedste i verden. Altså så længe jeg håndterer dem. Og hånden på hjertet, jeg er altså humanist. Cand. mag. i to næsten identisk unyttige fag. Men i øjeblikket kvalificerer det åbenbart til at forfatte juridiske dokumenter og sende dem igennem EU maskineriet. Glimrende! Jeg har prøvet at forklare ham, så sent som i dag, at jeg hverken har kompetencerne, tiden eller ressourcerne til at løse den opgave. Jeg hører dig, Jane, siger han for det er jo anerkendende chefsnak, og herefter overruler han det, jeg har forklaret ham, og beder han mig om at fortsætte arbejdet.

Det er jo dejligt at blive hørt, men det gavner ikke helt så meget, hvis man ikke også bliver lyttet til. Og det er ikke rigtig noget, vi bruger. Så jeg er faktisk presset  for tiden. Mere end jeg egentligt bryder mig om. Og derfor spiser jeg lige en is. Det er jo alletiders bedste svar på det.

Det er jo ikke ligefrem Ben & Jerry’s, men den smager faktisk syndigt nok. Fx kunne jeg ikke engang vente med at tage en bid, til efter billedet var taget. Det er en eksperimenterende version, der blev lavet den dag, jeg måtte smide den oprindelige portion ud pga. den bitre sukrin. Isen her består af usaltede cashewnødder blendet med vand, banan, fløde, lucumapulver, vanilje og en smule agavesirup. Næste gang jeg laver dem, skriver jeg lige opskriften ned, for den vil jeg faktisk gerne dele.

En af de ting jeg egentlig ville skrive om i dag var, at det simpelthen er så rart at kunne være presset og stresset på jobbet, uden at det ender med chokolade i sofaen hver aften. Den del tror jeg så lige, jeg gemmer til en anden dag. Dog vil jeg nævne, at det i en lang peruode er gået sådan. Og at et stabilt blodsukker altså er en virkelig god forudsætning for at klare en travl periode. Men mere om det en dag, hvor jeg kan være et bedre eksempel.

Men udover at have travlt på jobbet, så går jeg jo også til svensk i øjeblikket. Og det stjæler jo sådan set mellem 2½ og 5 timer af min arbejdstid hver uge. Så derfor råwer jeg heller ikke alt for højt om det store arbejdspres. Vores kompetenceudviklingsfond bevilgede mig for noget tid siden 36 privatlektioner, og dem har jeg nu taget 24 af. Og fik i dag denne fine evaluering af min lærer.

Billede viser kort fortalt, at min lærer evaluerer mig rigtig pænt på en række faktorer, men det hører muligvis med til historien, at jeg er startet på det absolut laveste niveau, fordi jeg er totalt svenskspasser. Det er jeg jo så forhåbentlig snart ikke mere, så forbered jer på indlæg på gebrokkent svensk her på bloggen (maybe not!).

I morgen går turen til Århus, men det bliver et kort visit. Jeg har tænkt mig at holde en 1½ times præsentation og drøne tilbage mod hovedstaden. For jeg længes efter at holde weekend i fred og ro med min mand og mine to skøre ugler.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Travlhed, dobbeltmoral og isspiseri”

  1. Hej Helle. Jeg køber lucumapulver i helsekostbutikkerne, fx Helsemin. Det er fra The Raw Chocolate Company. Det er lidt dyrt men til gengæld holder det længe, idet man max bruger 1 spsk pr. gang. Til gengæld får man en dejlig ahorn-karamel-agtig smag :)

    Svar
  2. Jane jeg har sendt en svensk journalist videre til dig ;) da jeg simpelthen bor for langt væk til at kunne mødes med dem- men måske kan du ? det handler om fedtskatten….
    så kan du jo ogås øve dit svenske ;)

    Svar