Toscanske rejer i tomatsovs


Toscanske rejer i tomatsovs er inspireret af retten ‘Tuscan shrimp’. Det var faktisk ret svært at finde et godt navn til retten … Rejer à la Toscana? Toscansk rejepande? Rejepande lyder alligevel lidt mærkeligt, ikke? Rejer i toscansk krydret flødesauce måske?

Uanset er det, du får her, en virkelig lækker og cremet tomatsovs med både store rejer, artiskok, soltørrede tomater og spinat. Krydret med paprika og italienske krydderier og rundet af med fløde og hvidvinseddike. Superlækker italiensk ret med rejer.

Tuscan shrimp - toscanske rejer i tomatsovs

Toscanske rejer i tomatsovs

Føj til favoritter Print Pin
med artiskok, spinat og soltørrede tomater
4
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tø rejerne langsomt op i køleskabet.
  • Pil skallen af rejerne og krydr dem med paprika, italiensk krydderi, røget paprika samt salt og peber.
  • Skær løget i både og hak hvidløget.
  • Hak de soltørrede tomater groft.
  • Kom olivenolie i sauterpande eller gryde og sauter løg og hvidløg til det bliver klart i farven. Kom rejerne på og lad dem stege med lidt til de ændre farve.
  • Tilsæt tomatsauce, fløde, chiliflager og soltørrede tomater. Lad det koge op og tykne lidt.
  • Smag til med eddike, evt. sødning, salt og peber.
  • Tilsæt artiskok og spinat til saucen sammen med parmesan og lad det simre i saucen i 5 minutter.
  • Server fx med dampede aspargesbroccoli eller se de andre forslag i teksten.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Tilbehør til rejer i tomatsovs

Det oprindelige tilbehør til de toscanske rejer er vist pasta. Du kan vælge at gå med grøntsagspasta af fx squash, som er helt oplagt her, eller du kan også servere det med letdampet aspargesbroccoli eller grønne bønner.

Der er naturligvis også den mulighed at lave Proteinpasta – Low Carb pasta og vende det i sovsen. Men så ville jeg nok alligevel vælge også at servere lidt ekstra grøntsagstilbehør.

Toscanske rejer i tomatsovs

Bliv GULD-medlem til bronzepris

Til august introducerer vi nye priser på MadbandittenPLUS. Er du tilmeldt inden, får du automatisk GULD-medlemskab til bronzepris.

Læs mere her

Proteinmanifestet kan forudbestilles nu

Proteinmanifestet giver en længe ventet stemme til de animalske proteinkilder og forklarer ud fra biologi og sund fornuft, hvorfor de er et bedre valg end planteprotein.

Når du forudbestiller den, får du den leveret i postkassen på udgivelsesdagen og du hjælper samtidig med at boghandlerne ser, at her er en bog, de skal være opmærksomme på🙏

Læs og forudbestil her:

Proteinmanifestet

Proteinmanifestet

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Toscanske rejer i tomatsovs”