Torsk med smørstegt grønkål


Denne opskrift på torsk med smørstegt grønkål er virkelig lækker og nem hverdagsmad men også et eksempel på, hvordan rigelige mængder smør simpelthen gør alting spiseligt. Ja, grønkål, jeg kigger på dig her!!

Torsk med smørstegt grønkål

Føj til favoritter Udskriv Pin
Sund og mættende hverdagsmad med få ingredienser.
2
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ca. 10-20 g smør på en pande og steg torsken heri. Drys med salt og peber.
  • Læg torsken til side.
  • Skær stænglerne af grønkål og skær bladene i grove stykker.
  • Opvarm resten af smørret på panden og steg grønkålen heri, til den falder helt sammen.
  • Pres citronsaft over og drys med salt og peber.
  • Drys med sesamfrø inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Torsk med smørstegt grønkål

Det er sjovt med grønkål. Magen til fjendtligt udseende grøntsag skal man lede længe efter og jeg kigger altid på den og tænker, at jeg ikke tror, at det er meningen, den skal spises.

Jeg skrev noget lignende ‘der sidder en et sted og griner højt af at vi hoppede på at grønkål skal spises’ på min Insta-story for noget tid siden og blev bestormet med kommentarer à la JEG ELSKER GRØNKÅL og GRØNKÅL ER LIFE!

Ja, ja, jeg hører jer – I føler stærkt for grønkål – fair nok!

Men indrømmet, jeg kan faktisk også godt lide grønkål og jeg har den voksende herhjemme i haven, så jeg bare kan gå ud og plukke de fjendtlige blade. Og de er jo fjendtlige. Stive og umedgørlige men kun indtil de modtager rette behandling. Ofte masserer jeg dem bare med olivenolie og citron – og ja, jeg mener ‘masserer’ med hænderne, indtil bladene bliver bløde og medgørlige. Eller jeg svitser dem i rigelige mængder smør som her.

Min mave er dog ikke helt begejstret for grønkål, så jeg spiser bare en lille portion. Men den er til gengæld også fin.

Torsk med smørstegt grønkål - lækker og sund aftensmad
Torsk med smørstegt grønkål - lækker og sund aftensmad

Bliv PLUS-medlem og få fire lækre decembergaver🎁

MadbandittenPLUS giver dig adgang til energiberegninger på alle mine opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, færdige madplaner, adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner med indkøbsliste, du kan lytte til min podcast og vi fjerner alle reklamer fra siden.

Men melder du dig ind inden jul, får du, OVENI alt dette, også disse fire gaver:
  • e-bog med julens salater
  • e-bog med komplet nytårsmenu inkl. detaljeret tidsplan og indkøbsliste
  • julespecial-podcast med strategier til at komme godt igennem december
  • podcast om fastholdelse og motivation

Gaverne får du med det samme efter tilmelding.

Læs mere om PLUS her >>

– og du får endda de første 7 dage gratis (gælder kun nye medlemmer)

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Torsk med smørstegt grønkål”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?