Tynde pandekager – helt uden mel!


Tynde pandekager uden mel kan godt være lidt svære at lave, men nu har jeg øvet mig flere gange og vil gerne dele opskriften med jer.

Tynde pandekager uden mel - glutenfri og LCHF

Tynde pandekager – helt uden mel

5 fra 3 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
10 stk
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Pisk dejen sammen og steg på panden i kokosolie eller smør.

Noter

De er pivgode og smager som almindelige pandekager. Selv drengebarnet kunne lide dem, og det er altså et kvalitetsstempel af dimensioner, når det kommer til sød(ere) sager.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Lav flere pandekager!

Da jeg skrev mine 10 gode nytårsforsæt overvejede jeg at tilføje et, der hed “lav flere pandekager”, men 10 var sådan et godt tal, og der var ikke lige et, jeg ville undvære, så jeg lod den med pandekagerne ligge. Men tynde pandekager er bare sådan en dejlig spise, men jeg har bare ikke altid haft lige meget held med mine forsøg. Særligt ikke når de skulle være glutenfri og helst også LCHF. Det tætteste, jeg kom var nok disse lækre brunchpandekager, og så selvfølgelig de lækre bananklatter, jeg lavede i weekenden, men som dog nok lige skal justeres en smule for at blive god spise for blodsukkerudfordrede som mig.

Meeen… jeg synes stadig ikke helt, jeg var i mål. Det er svært at bage pandekager af mandelmel og weekendens forsøg med bananklatterne inspirerede mig til at prøve en anden vej. Og det gik godt. Skidehamrende godt, faktisk! Se selv.

Det ligner traditionelle pandekager og smager faktisk også sådan. Og så er de nemme at vende på panden og helt uden mel! Men hvordan?

LCHF - glutenfrie - pandekager

De er blevet en dejlig afveksling i min morgenmad, hvor jeg spiser dem sammen med et kogt æg.

Nu er jeg jo ikke så overskudsagtig, at jeg står og bager pandekager om morgenen på en hverdag, så pandekagerne er altså lavet aftenen før og spist kolde om morgenen. De kunne vel også varmes, men jeg synes, de er fine kolde også.

Så morgenmad er én ting, men ellers kan de både bruges i desserter eller som mellemmåltid. Man kunne også droppe at søde dem og bruge dem som madpandekager. Glimrende! Endelig en nem og medgørlig LC pandekage. Yes!

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

124 kommentarer til “Tynde pandekager – helt uden mel!”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej.
  Jeg har nu prøvet opskriften og smagen er super god, men jeg synes virkelig konsistensen er for ægget.
  Kan man ikke gøre det pandekage- brød- agtigt?

  Svar
  • Det ved jeg ikke lige. Du kan prøve at tilføje den type low carb mel du foretrækker og se om det måske kommer tættere på.

   Svar
 2. 5 stars
  Den er fantastisk!
  De smager rent faktisk som pandekager skal smage, det er lidt vildt.. det havde jeg slet ikke regnet med. Jeg har brugt den i umuts pandekage lagkage også, der var de også perfekte.

  Svar
 3. Resultatet blev ikke godt. Fulgte opskriften men dejen blev mere grød. Pandekagerne var ikke til at stege og umulige at vende på panden

  Svar
   • Tak for hurtig feedback.
    Ja jeg brugte fiberhusk. Er der forskel på loppefrøskaller ? Smagen synes jeg var god. Vil da også lige prøve den nyere opskrift.

    Svar
    • Ja fiberhusk er pulveriserede loppefrøskaller, så de suger meget mere væske. Jeg plejer cirka at halvere mængden ift. loppefrøskallerne. Jeg har sat mængden lidt ned også. Vi har i forbindelse med noget konvertering af opskrifterne forsøgt at angive i gram men det bliver misvisende for et produkt som loppefrøskaller, som jo ingenting vejer. Tænker det kan hjælpe lidt på konsistensen og dejens samarbejdsvillighed også :)

     Svar