Toplækker bearnaisedip


Jeg har vist bragt denne opskrift før, men den er altså så god, at den fortjener at blive bragt en gang til. Det er selvfølgelig bearnaisedippen, jeg mener. Mayo med bearnaisesmag, som kan bruges som dip til kød eller grøntsagsstænger. Genialt, siger jeg bare. Opskriften kommer her.

Bearnaisedip LCHF

Toplækker bearnaisedip

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 glas
|
10 minutter

Ingredienser

Ingredienser til et stort glas:

 • 3 dl mayonnaise jeg brugte Hellmann's
 • 2 tsk dijonsennep
 • 1 spsk tørrede skalotteløg (friske kan sikkert også bruges)
 • 1 spsk tørret estragon
 • 2 tsk bearnaiseessens

Sådan gør du

 • Røre, røre, røre og så er den hjemme!. Nemt ikke?

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Jeg elsker min franskimporterede krydderiglas.

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

24 kommentarer til “Toplækker bearnaisedip”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Til alle dem, der efterspørger tørret skalotteløg og ikke lige skal til Frankrig, så fandt jeg dem her ( hos T.I. som står for Thorkild og Inge 😊)
  Bevares, de ser måske ikke helt så indbydende ud som Madbandittens..
  Men måske de kunne ansøge om at få et kursus i at tage smukke billeder hos dig, Jane.. 😅 Også til det er du dybt professionel.

  https://tikrydderier.dk/vare/skalotteloeg-50g/?gclid=CjwKCAiAo4OQBhBBEiwA5KWu_9CO9Z0sgNY9s0x2XeGCWSZBLeAHwzs1clYGawQSgsY-PsGaEbyE6BoCpnQQAvD_BwE

  Svar
  • Ej hvor godt! Selvom jeg nu gerne vil holde fast i alt, der retfærdiggør en tur til Frankrig😅

   Og tak❤️

   Svar
  • Hej bente
   Jo det kan du sagtens. Tjek altid næringsdeklarationen og vælg den med færrest kulhydrater, færrest ingredienser og hvor olietypen er rapsolie (og ikke solsikkeolie eller ‘vegetabilsk olie’). Den der hedder Eriks Bearnaise er meget anstændig i indhold.

   Svar
 2. Hej Jane,
  Er lige begyndt på lchf og spiser en del æg, ost og fed yougurt. Jeg får nogle sug i maven i løbet af dagen, ikke ligefrem sult, men som om jeg manglet et eller andet. Den “dårlige” periode er næsten overstået, hvor jeg decideret havde det skidt, svimmel, dårlig ånde osv. Når disse sug kommer, drikker jeg et glas sukkerfri sodavand, som hjælper, men nok ikk er så godt?
  Jeg spiser tillige kød, fisk og grøntsager, men tænker disse dips vil være en god ide. Mit spørgsmål er dog, hvorfor Hellemanns? Kan en Mayo fra Gråsten, som også er lavetvpå rapsolie og med 0 i kulhydrat ikke også bruges?
  Mvh
  Lene / nybegynderen

  Svar
  • Har du prøvet at drikke et glas med 0,5-1 tsk salt (god salt, ikke billig bordsalt)? Det hjælper på det meste ubehag.

   Og ja, du skal lægge godt med fedt til i din kost. Mayo på rapsolie kan sagtens gå. Mange oplever dog bedst trivsel, hvis de inkluderer mere mættet fedt, dvs. fx smør og kokosolie, så sørg for at kombinere med disse også :)

   Svar
 3. Hej Jane
  Nu skriver du i opskriften “et sort glas” – betyder det at man kan lave en portion og have stående i køleskabet? i så fald hvor længe? Jeg tænker at der jo umiddelbart ikke rigtig er noget i opskriften som er letfordærgelig.

  Svar
 4. Kære du,
  Det er så informativ at læse om dine oplevelser med sukker. Jeg er nu 71 og har efterhånden en moderat afhængighed. Men gav jeg efter for den, vil jeg komme derhen igen som da jeg var omkring de 30.

  Det jeg nu, efter at have læst i din blok, har hæftet mig ved, er det med ekstra olie. Vi får altid urtekrams hørfrø- natlysolie som indtag af omega3 om morgen, men åbenbart er det ikke nok til at forhindre ‘sukkersygen’ om eftermiddag.

  Desværre kan jeg ikke brug dine mad anbefalinger, da jeg spiser vegetarisk og har mælkeallergi. Måske kender du en der i den vegetariske, eller veganske gruppe er opmærksomme på sukkerafhængigheden.

  Tak for dig
  Kærligst LL

  Svar
  • Kære Lieselotte – måske skal der olie til om eftermiddagen også?
   Jeg er desværre ikke så velbevandret i hverken vegetariske eller veganske gruppper, så her kan jeg desværre ikke hjælpe dig.
   Tak for din fine kommentar :-)

   Svar
 5. Arj, hvor vil jeg også gerne have fingrene i de tørrede… Skal fejre jul i Luxembourg, så måske jeg er heldig i et af deres gigantiske vidunder-supermarkeder-med-frisk-fisk-og-grønt-og-kød-ud-over-det-hele. Livet er simpelthen for kort til bernaise, der skiller!

  Svar
 6. Okay, jeg har googlet som en gal, men uden held med danske shops… Jeg ved ikke rigtig om jeg har lyst til at rode mig ud i at lave min egen udgave, min ovn bliver for varm og kan ikke stå åben og varme samtidigt og en tørremaskine koster 2 flyvebiletter til Frankrig… Jeg må holde øjnene åbne, for det ville være spændende at have i skabet.

  Svar
  • På den anden side er det altid rart at have en undskyldning for at tage til Frankrig! Jeg skal nok sige til, hvis jeg ser dem på mindre fremmede egne :-)

   Svar
 7. Hej, hvor henne har du købt tørret skarlotteløg?
  – jeg kan ikke finde det nogle steder og det ville være rart at have i baghånden når man ikke lige har nogle friske. :)

  Svar
  • Hej Jesper
   Jeg har faktisk købt de tørrede skalotteløg i Frankrig. Man kan ligefrem tale om, at jeg hamstrer, når jeg er der. Sidst tømte jeg hele hylden ;-) Jeg har ikke umiddelbart set dem herhjemme (men jeg har heller ikke rigtigt kigget efter dem)

   Svar