Den amerikanske sammenslutning, The National Restaurant Association opgør hvert år trends’ne for restauranter i det kommende år. Og jeg synes faktisk, der er lidt optimisme at spore. Se selv…
The top 10 menu trends for next year will be:
1. Locally sourced meats and seafood
2. Locally grown produce
3. Healthful kids’ meals
4. Hyper-local items
5. Sustainability as a culinary theme
6. Children’s nutrition as a culinary theme
7. Gluten-free/food allergy-conscious items
8. Locally produced wine and beer
9. Sustainable seafood
10. Whole grain items in kids’ meals
Fokus er altså på sundere mad til børn og kortere vej fra jord til bord. I like…
Tager man de næste 10 på listen ser det sådan ud:
11. Newly fabricated cuts of meat
12. Farm/estate-branded items
13. Food trucks/street food
14. Artisan spirits
15. House-made/artisan ice cream
16. Health/nutrition as a culinary theme
17. Non-traditional fish
18. Fruit/vegetable kids’ side items
19. Children’s mini-meals (i.e. smaller versions of adult menu items)
20. Culinary cocktails
Vil du se resten af resultaterne? Download dem her
Det er jo virkelige fornuftige trends, der er at spore over there. Særligt set i lyset af at fedmekurven de seneste år bare er steget og steget og steget. Derfor er det også ekstra glædeligt, at fedmekurven for børn i New York omsider er knækket. Læs mere om det her.
0 kommentarer til “Top 10 restaurant trends for 2012”