Tomatsalat med parmaskinke og burrata


Tomatsalat med parmaskinke og burrata er sådan en opskrift, som jeg laver med lidt variation flere gange igennem sommeren. Ofte ugentligt for at være ærlig. På varme dage, hvor appetitten og lysten til madlavning kan være lidt udfordret udgør den et komplet måltid. Andre gange er den bare en del af måltidet.

Tomatsalat med parmaskinke og burrata

Tomatsalat med parmaskinke og burrata

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 160 grader.
 • Læg halvdelen af tomaterne i et ovnfast fad og dryp med lidt olivenolie og et drys salt.
 • Bag tomaterne i ca. 30 minutter til de har fået lidt farve. Lad dem køle af.
 • Skær resten af tomaterne i mindre stykker og dryp med olivenolie, balsamico og giv dem et drys salt og peber.
 • Anret alle tomaterne på et fad og fordel ost, pinjekerner, løg, basilikum og parmaskinke ovenpå.
 • For ekstra grønt kan du servere den på en bund af frisk spinat eller rucola.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Tomatsalat med parmaskinke og burrata

I denne opskrift på tomatsalat med parmaskinke har jeg bagt halvdelen af tomaterne. Det kan man selvfølgelig lade være med, men jeg synes, det giver både god smag og god variation til en helt rå tomatsalat. Nogle gange steger jeg også parmaskinken sprød på panden. Det bliver den jo bestemt heller ikke dårligere af.

Sommeren er måske ikke min yndlingssæson (efterårsfan her ), men mand, hvor jeg elsker enkeltheden i maden om sommeren. Madlavning er bare så nemt. Lidt kød (helst på grill) og lidt salat. Flasken med olivenolie direkte på bordet. Love it❤️

Tomatsalat med parmaskinke og burrata

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Tomatsalat med parmaskinke og burrata”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?