No-bun burger med bacon, avokado og hjemmelavet ketchup


No-bun burger er min foretrukne LCHF-burger! Fint nok at man kan lave alverdens krumspring for at kopiere burgerbollen men jeg vil egentlig bare gerne have al snasket. Og det får jeg her i min no-bun burger.

Tømmermænd på LCHF og no-bun burger med bacon, avocado og snask --> Madbanditten.dk

No-bun burger med bacon, avokado og hjemmelavet ketchup

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Grill, saml burger og spis.
 • Hvis vi kan få flere vindstille sommeraftener, hvor vi kan spise på terrassen, er jeg en glad dame.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

No bun burger – perfekt til tømmermænd

I lørdags var vi til fest, og jeg vågnede op i går med de ondeste tømmermænd. Jeg er ikke blevet bedre til at have tømmermænd med alderen, må jeg erkende.

Jeg stod op, temmelig forkvalmet, tvangsspiste morgenmad i håb om at få det bedre, fik det værre og gik i seng igen. Sov to timer mere. Vågnede og flyttede på sofaen, hvor jeg lå og havde ondt af mig selv. Prøvede at læse men kunne slet ikke. Sov lidt. Havde massiv kvalme.

Prøvede i en kvalmepause at tvinge noget fast føde i mig sammen med et glas bouillon. Fik det kortvarigt bedre men sov herefter en times tid mere.

Stod op 15.30, tog et bad, klarede en tur i Irma, fik lavet hjemmelavet ketchup og gjort klar til burgere. Lavede mad, spiste, læste for børn, puttede børn og gik i koma på sofaen med Orange is the new black. What a complete waste of a day! I det mindste var det en virkelig sjov fest!

No-bun burger grillet på terrassen

Dagens højdepunkt var helt klart burgerne. Dels fordi burgere altid er virkelig nice, men også fordi vi grillede dem og spiste på terrassen. Jeg elsker, når vi kan spise ude!

På bordet havde vi:

Tømmermænd på LCHF og no-bun burger med bacon, avocado og snask --> Madbanditten.dk

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “No-bun burger med bacon, avokado og hjemmelavet ketchup”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Jeg er fornyeligt begyndt på LCHF, og manglede lidt en lækker tømmermændsret. Normalt har jeg spist pizza efter en god bytur, men den går jo ikke længere haha. Jeg skal helt klart teste den her opskrift ud i weekenden!

  Svar
 2. Hej Jane
  Tak for altid dejlige retter ;-)
  Jeg bliver dog altså lidt forvirret her på din side idag :-/
  Her til burgeren står der i får kartoffelbåde? Må man nu godt spise kartofler på LCHF?
  Og ved din chili con carne, står der du kommer kidneybønner i ??? …jeg troede heller ikke vi måtte spise andet end grønne bønner?
  Og…så lige et extra spørgsmål nu jeg er igang ;-)
  Det nye pasta man kan købe på soyabønner eller kikærter, kan det bruges i en LCHF regi?
  På forhånd tak, og mange hilsner
  Bettina

  Svar
  • Hej Bettina
   Når jeg laver mad, laver jeg mad til hele min familie, dvs. min mand og mine børn også. Det betyder, at ikke al mad, jeg laver, er kulhydratfattigt. Min familie, særligt mine børn, spiser fx kartofler (ligesom de også spiser rugbrød etc.). Kartofler bliver aldrig LCHF af den grund, men derfor er det alligevel tit på bordet herhjemme. Det er helt frivilligt om man spiser kartoflerne, og jeg selv gør det fx sjældent. Du kan læse om de valg, jeg har truffet på mine børns vegne her: https://www.madbanditten.dk/om-born-mad-og-lchf/

   Bønnepasta er heller ikke LCHF og jeg spiser det ikke. Hvis du synes, det passer ind i din livsstil, kan du spise det. Det afgørende er hvad der passer til DIG. Ikke hvad der står i et eller andet kostkoncept.

   Retningslinjerne for LCHF kan du læse om her: https://www.madbanditten.dk/hvad-er-lchf/

   Svar
 3. Hej Jane.
  Jeg har her i juli besluttet at tabe mig. I første omgange bare et par kilo, men på den lange bane måske en del flere kilo.

  Jeg har pløjet igennem din blog og hjemmeside og syntes der er mange ting som jeg får svar på, som kan forklare hvorfor tidligere forsøg måske er kuldsejlet.

  Jeg har lige et spørgsmål til dine burgere.. eller retter tilbehør. Ovnkartofler !! er det til resten af din familie eller er det noget som accepteres i mindre omfang ?

  Tak for en super inspiration

  Svar
  • Mine børn (og min mand ind imellem) spiser gerne kartofler. Selv er jeg ikke så vild med kartofler, men spiser dem engang imellem. Om de kan accepteres, synes jeg, du selv skal afgøre :)

   Svar
 4. Det ser utrolig lækkert ud! Elsker din blog, har fulgt den fra starten af. Du inspirerer mig utrolig meget, samt motiverer mig.

  Fortsæt det gode arbejde! :)

  Svar