Toast med skinke, ost og pesto


Der er sådan en barnlig glæde forbundet med at spise toast med skinke og ost. Og heldigvis kan man godt stadig spise toast, selvom man ikke spiser brød sådan i traditionel forstand.

Toastbrødet, jeg har brugt her, er det populære LCHF-toastbrød, som virkelig fungerer så glimrende. Og så bare med 2,5 g kulhydrat pr. skive. Se, så kan vi tale om low carb brød.

Jeg bager toastbrødet en gang imellem og så skærer jeg det op i fire portioner og fryser dem ned enkeltvist. Så har jeg altid nemt brød til at tage op, når jeg får lyst til en toast eller en sandwich til frokost.

Jeg har sådan sådan et multijern, som kan lave hjertevafler, belgiske vafler, toast, panini etc. og det er paninidelen, jeg har brugt til at toaste her. Det er lige nu på tilbud HER (adlink), men vær opmærksom på, at du skal tilkøbe flere plader, hvis du vil have flere muligheder.

LCHF toast med skinke, ost og pesto. Glutenfri og kornfri. Ingen mavepine. Nem opskrift her:

Toast med skinke, ost og pesto

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
10 min

Udstyr

Ingredienser

 • 1 stk toastbrød ca. 1/4 af den fulde portion
 • 2 skiver ost
 • 1 stor skive skinke
 • 2 spsk pesto
 • 1 tomat
 • lidt agurk og lidt grønt

Sådan gør du

 • Flæk toastbrødet med en kniv og smør begge sider med pesto.
 • Put ost, skinke og tomatskiver i midten.
 • Spis som den er, eller varm den i din toaster.
 • Server med lidt agurk, tomat og lidt grønt.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
LCHF toast med skinke, ost og pesto. Glutenfri og kornfri. Ingen mavepine. Nem opskrift her:

 

Bliv sommerklar med Madbanditten

Enkel og ligetil protokol til vægttab – super effektiv og realistisk.

Prøv den super populære Sommerklar-protokol, som har taget Madbandittens læsere med storm.

Sendes øjeblikkeligt på mail – kun 99,- 

 

 

10 kommentarer til “Toast med skinke, ost og pesto”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 5 stjerner
  Rigtig godt brød. Jeg synes det fungerer super godt til den hurtige madpakke. Jeg spiser det næsten hver dag og taber mig. Det er ikke sikkert det bliver ved med at gå, så jeg skal nok nedtrappe lidt 😅

  Svar
  • Megafedt Sanne! Øvelsen består jo i virkeligheden allermest i at finde løsninger, der fungerer i hverdagen :))

   Svar
 2. Hej Jane
  Har du nogen ide om hvordan fedt, protein, kulhydrat og kcal mængderne ser ud i sådan en omgang? Jeg har lige lavet alm. toast til børnene og fik da helt lyst til en selv, så fandt lige denne opskrift og tænkte jeg ville den ☺️??

  Svar
 3. Hej Jane

  En helt almindelig (eller ja, helt almindelig er det nu nok ikke) grøn basilikumpesto, har du mon en opskrift på det? Eller måske den bliver svær at gøre god uden at putte for meget kulhydrat i den?

  Mvh Malene

  Svar
 4. Jeg har lavet dine toasts flere gange og fyldt dem med mayonnaise eller pesto, noget grønt og pålæg af en slags eller røget laks.
  De smager himmelsk og når man nu ikke “må” spise brød så føles det nærmest forbudt at spise sådan en “parisertoast” :-D
  Jeg må vist have gang i bagningen i weekenden :-)

  Svar
 5. Uhmmmm de ser godt nok lækre ud. Lige nu sidder jeg og spiser dine blomkåls oste boller med smør ost og tomat det er godt nok skøn morgenmad.
  Du har været savnet i sommerferien, men det har været sjovt at “shoppe” rundt på bloggen og finde inspiration mens du var på ferie der er jo massere indlæg. Kom forbi ægge latten kan ikke endnu men tager tilløb.
  Jeg har lige haft en uge på æv mad, forstår ikke hvorfor jeg gør det. Tager på føler mig utilpas. Men før jeg mødte dig her på bloggen slog jeg mig selv i hovedet. Det gør jeg ikke mere. Lærer hver gang og der går længere og længere i mellem mine ikke så gode valg. Det er så skønt med DI inspiration og tilgang til livet. Tak Jane.

  Svar
  • Tak for den søde kommentar, Heidi.
   Og sidespring eller hvad vi skal kalde det er en naturlig del af processen. I perioder vil de forekomme oftere og i andre perioder sjældnere. Sådan er livet bare. At acceptere det synes jeg gør en kæmpe forskel! Så godt gået for pokker! <3

   Svar