Tips til Barcelona – altså fra jer til mig!


Inden længe skal jeg til Barcelona, og derfor har jeg brug for din hjælp. Du skal nemlig give mig dit bedste tip til Barcelona! Det kan være noget, vi bare skal se, et sted vi bare må spise, et område, en speciel gade, butik eller noget helt andet.

Vi har været i Barcelona før, og her var La Boqueria Markedet en af top-oplevelserne, og denne gang skal vi bo i lejlighed, så vi får rig mulighed for at handle ind og lave mad selv. Det bliver godt!

Men altså, de to 6-årige skal med denne gang, så det bliver nok ikke i år, at vi kommer til at hænge ud på cava-barerne i timevis. Men kender du en pragtfuld en af slagsen, vil jeg gerne vide det alligevel!

.

Sidste gang boede vi her. Og det var – hånden på hjertet – det mest blærede hotel, jeg nogensinde har boet på.  Denne gang bliver mere beskedent, kan jeg godt afsløre.

Og vi spiste tapas, så det stod os ud af ørene. Det har jeg til gengæld planer om at gentage.

Men nu er det din tur. Lad mig høre om din bedste oplevelse i Barcelona.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

15 kommentarer til “Tips til Barcelona – altså fra jer til mig!”

 1. Jeg har aldrig været i Barcelona, så ingen tips herfra. Jeg vil egentlig bare høre dig, om du har haft de to rødder med på storbyferie før? Og så selvfølgelig ønske jer en god tur :)

  Svar
  • Nej, det bliver første storbyferie for de to 6-årige. Eller dvs. vi havde dem med i Cannes i to dage for nogle år siden, og det var en katastrofe. Delvist fordi Cannes er en rædsom by. Men sidst vi var i Barcelona (uden børn) talte vi om, at det ville være en god by at tage ungerne med til. Og ungerne er helt indstillede på, at vi skal på sightseeing den første halvdel af dagen og slutte af med et par timer på stranden. Så der er lissom forventningsafstemt. Og så har de fået at vide, at for at komme med på storbyferie skal man kunne gå 7 km (et tal grebet ud af luften), og det har de taget meget alvorligt, og vi har haft dem med på nogle lange gåture uden nogle som helst problemer. Små væsener, altså! :-)

   Svar
  • Ej, hvor herligt! Et magisk springvand. Det vil jeg klart se. Og chokolademuseet håber jeg også vi kan nå. Jeg missede det sidste gang til min store ærgrelse. Er der mon smagsprøver? ;-)

   Super tips. Tak!

   Og ja, vi er nok ikke det rette publikum til Tickets denne gang…

   Svar
   • Der var ingen (gratis) smagsprøver, men billetten er en lille plade chokolade – god stil! Og så er der en lille chokoladebutik tilknyttet museet, hvor der er flere spændende ‘lader imellem – men hav tålmodighed, for betjeningen er ikke så imponerende.

    Svar
 2. Hej Jane:-)
  I bør helt bestemt spise på restaurant Los Caracoles! (www.loscaracoles.es)
  Det er virkelig en oplevelse! Før man kommer ind til selve restauranten går man gennem baren og køkkenet. Selve spisearealet er også fantastisk! Der hænger skinker ned fra loftet og der er virkelig mange sjove ting at se på.
  Maden er tip top og servicen er god! Det er lidt dyrt, men igen så er det helt bestemt en oplevelse værd.
  Rigtig god tur!

  Svar
  • Hvor er det sjovt, du nævner den! Der spiste vi sidst, vi var i Barcelona, og det var bare sådan en skøn restaurant. Men jeg havde forlagt både navnet og adressen, men nu har jeg den. Tusind tak :)

   Svar
 3. Da vi var der med vores tre drenge (5, 7 og 9 dengang) for 2 år siden var vi på Tibidabo, – der er en fantastisk udsigt og en forlystelsespark. Men ellers Parc Guell som er nævnt, og så brugte vi jo selvfølgelig stranden meget. Vi var også en dag på Camp Nou, stor oplevelse for vores drenge og farmand… Jeg gjorde det mest fordi… Tjaa så var de glade. God tur, elsker Barcelona!

  Svar
  • Oh yes, Camp Nou er obligatorisk. Også selvom den tidligere 6-årige Barca-fan har besluttet at han nu er real madrid fan. Vi har også kigget på Parc Guell, så det vil jeg bestemt overveje igen. Tak for tips :-)

   Svar
 4. Hej,

  Jeg syntes du skal tage op til Parc Güell. Der er picnicborde som man kan spise ved og man tager rulletrapper hele vejen op til starten af parken, hvilke kunne være sjovt for dine børn, man kan dog tage trappen ved siden af, hvis man lyster. Det er en super hyggelig park og samtidig kan man se en attraktion.

  Håber du får en fantastisk tur.

  Josephine

  Svar