Tilbage til grøntsagerne


Som sagt var Barcelona fantastisk. Men lad mig også være ærlig: når måltiderne er spækfyldt med pølser, skinke og oste, så spiller grøntsagerne pludselig kun en birolle i måltidet. Og det er da som sådan fint nok, men nu trænger jeg altså til lidt grovfoder, så i denne uge skal der ske en opgradering på grøntsagsfronten. Jeg er ikke som sådan fan af udrensninger og detox’er og alt det moderne, men min krop reagerer positivt på grøntsager, så juiceren skal igen i gang med at hælde nogle grønne dråber i mig.

Vi kom hjem til et køleskab, som var ok fyldt på grøntsagsfronten men noget tamt på proteinfronten. Derfor den lidt ensformige kost.

Morgenmaden

Comboyæg med grøn juice af kålrabi, broccoli, bladselleri, squash, agurk, spinat og bredbladet persille. Og olieshot med fiskeolie fra Nordic Naturals.

Frokosten

Omelet med tun og manchego, spinatsalat med soltørrede tomater og grøn juice af kålrabi, spinat, bladselleri, agurk, basilikum og mynte.

Aftensmaden

Ribeye med grøntsager sauteret med hvidløg. Jeg var ikke specielt sulten og fokuserede mest på, at jeg skulle have noget grønt indenbords.

Nu er køleskabet til gengæld tomt for grøntsager også, så der skal fyldes op igen. Det er klart en af fordelene med en juicer. Alle rester af grønt presses bare derigennem og der er intet madspild.

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
  • færdige madplaner, jeg laver
  • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
  • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
  • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Tilbage til grøntsagerne”

Skriv en kommentar