Tigerrejer stegt i rigelige mængder smør sammen med limeskal og chili og serveret på en bund af salat med avokado er da vitterligt et lækkert måltid at gå ombord i.
I hvert fald var det en salat, som der var rift om, da jeg forleden serverede den som en del af et større måltid. Faktisk havde jeg lavet salaten til mig selv, men sådan fik det ikke lov at blive. Typisk, ikke?
Ingredienser
Sådan gør du
- Optø tigerrejer, skyl dem kort og lad dem dryppe af.
- Opvarm smør på en pande og tilsæt limeskal og -saft hertil.
- Svits kort tigerrejerne sammen med skiver af chili.
- Anret på bund af salat og avokado og hæld smørret fra panden over.
- Drys med koriander inden servering.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Tigerrejer med lime, chili og avokado
Man går aldrig helt galt i byen med en kombi af rejer, lime, chili og avokado.
Jeg kan lide at stege dem i smør og nyde dem lune men kan du bedre lide kolde rejer, kan du bruge olivenolie i stedet og bare vende de forkogte rejer i olivenolie rørt med limesaft- og skal og salt og peber. Det smager super også.
Du kan også skrue op for chili og hvidløg og prøve de lækre chilistegte rejer.
Husk at gå efter ASC-mærket (Aquaculture Stewardship Council), når du køber varmtvandsrejer. Så sikrer du dig, at de er opdrættet på en ansvarlig måde.
Hvis du gerne vil se flere af mine salater og måltidssalater, kan du se dem alle her.
Hej Jane
Må man høre, hvilket “større måltid” den her lille ret passede til?
Så vil jeg nemlig gerne prøve at lave det hele sammen. Og jeg kan ikke lige komme i tanke om, hvad der kan passe sammen med denne ret :-)
Vh. Dorthe – en Madbandit-afhængig :-)
Vi fik den en dag, hvor jeg havde lavet og fotograferet en masse opskrifter til bloggen her. Så det var ikke fordi den nødvendigvis passede til det andet. Det var bare mere at vi fik vel nærmest en buffet, kan man kalde det :)
I et almindeligt liv ville jeg spise denne helt selv eller dele den med 1-2 andre som forret.