Vind en Thermomix® (værdi: 8.950,-)


Indlægget er sponsoreret af Thermomix.

Opdateret d. 7/5: Konkurrencen om at vinde en Thermomix er afsluttet, og vinderen blev Christian Anker Knudsen, som har fået direkte besked på mail.

Tak for jeres massive deltagelse – det har været underholdende at læse alle jeres foodie-kommentarer, så tusind tak for det!

———————————————–

I dag har jeg en superfed konkurrence til dig! Du kan nemlig vinde en Thermomix  til en værdi af 8.950,-

Da jeg blev kontaktet af Thermomix om, at de gerne ville komme hjem til mig og vise mig deres maskine tænkte jeg: Ja, ja, kom da bare men held og lykke med at imponere mig! Jeg har køkkenet fuld af gode og dyre køkkenmaskiner. Jeg har en Magimix foodprocessor og en Vitamix blender, men ved du hvad? Vi var ikke engang halvvejs igennem demo’en, før jeg måtte overgive mig fuldstændigt!

Og Maggie og Vita er pt. flyttet på fjernlager, for Thermomix klarer deres job – og mere til. Og det er win, for det betyder, at jeg kun behøver at have én maskine stående fremme i mit køkken.

Og lad os lige være ærlige her: Kun køkkenmaskiner, der står fremme, bliver brugt. Skal du først bakse den ud af skabet, så glem det…

MEGET MERE END EN BLENDER

Men at tro at Thermomix kun kan blende og hakke er at tale den ned, for den kan så meget mere end det. Det er et rumskib af en multimaskine.

Fx laver den bearnaisesovs – just like that!

Jeg hælder bare skalotteløg, estragon og eddike i, lader den varme det op et øjeblik og herefter i med æggeblommer og smør og så kalder den, når sovsen er færdig. Bearnaisesovs klar til servering!

Og jeg behøver ikke huske noget, for den lille skærm fortæller mig, hvornår de forskellige ting skal i!

For real! Så nemt er det! Aldrig har det været så nemt at lave bearnaise!

Bearnaise lavet i Thermomix

Og det samme med hollandaise og mayonnaise og grøntsagsbouillon som her:

Hjemmelavet grøntsagsbouillon - sådan laver du nemt din egen sunde grøntsagsbouillon af helt naturlige ingredienser

Den laver også banan-nicecream, greenie-skåle og sund frugt-is.

Et par poser frosne bær, lidt dadler, lidt æggehvide og lidt fløde og vrum vrum, så havde familien her bær-is til flere dage!

Eller den lækre bærmousse. Også lavet i Thermomixen.

Bærmousse - lækker og sund dessert - kan fint laves med frosne bær - Opskrift her:

Den blender selvfølgelig grøntsager til grøntsagsjuice helt uden spild, og man får stadig gavn af de gode fibre i modsætning til, hvis vi havde brugt centrifugaljuiceren.

Og supper! Den laver lækre, silkebløde supper! For det smarte med Thermomixen er, at den har så ufatteligt mange indstillingsmuligheder, og den kan varme op også.

Blomkålssuppe med masser af hvidløg, ost og sprødstegt chorizo. Perfekt LCHF-suppeopskrift

Så du kan lave varme supper, dampe grøntsager, koge æg, ris, pasta, kartofler og endda dampe fisk.

Der er sådan en smart dampindsats, man sætter ovenpå rumskibet, og så damper den lige broccolien og laksen, imens sovs, suppe og kartofler, ris, quinoa (hvis man spiser det) klargøres i bunden.

Hvor smart er det lige?

Vind en Thermomix (værdi: 8.950,-)

Og så ringer der en lille klokke, når maden er færdigt! Det er jo næsten som at have en aupair!

Og den er mega-nem at rengøre, og alle dele kan ryge i opvaskemaskinen.

Hør lige. Jeg er ikke nem at imponere men det her stykke udstyr, det er altså imponerende!

NU TIL KONKURRENCEN

Det her er en Rolls Royce af en køkkenmaskine, og for at den ikke skal stå og samle støv ude i et hjem, hvor den ikke får lov at skinne som den stjerne, den er, er en del af opgaven her, at du skal overbevise mig om, at det ikke vil ske hjemme hos dig.

For det vil virkelig være spild…

Så for at deltage i konkurrencen skal du lægge en kommentar her på bloggen, hvor du overbeviser mig om, hvor foodie-agtig, du er, og hvordan dette vidunder af et rumskib vil berige dit liv, hvis du vinder.

Kun kommentarer her på bloggen tæller med i konkurrencen. 

Udvælgelsen foregår ved, at jeg helt subjektivt udvælger fem, som jeg mener gør sig mest fortjent til at vinde, og så trækker jeg en tilfældig vinder blandt de fem med bind for øjnene og alt det.

Vinderen bliver trukket søndag d. 7. maj kl. 20.00. Vinderen offentliggøres her i indlægget og får direkte besked på mail (så husk at tjekke, at du har skrevet din e-mail korrekt!).

HVAD FØLGER MED I PRÆMIEN?

Med i præmien her følger alle dele, dvs. dampindsats og alt det, du ser på billedet (minus maden – den skal du selv lave).

Herudover følger en kogebog med opskrifter, som hjælper dig i gang med at bruge Thermomix og alle dens funktioner. Kogebogen har jeg brugt meget i starten til at gøre mig tryg ved maskinen.

Kogebogen medfølger også som chip til maskinen, hvilket betyder, at du bare finder den opskrift, du vil lave på touch-screenet og så følger du bare vejledningen derpå. Det bliver simpelthen ikke nemmere.

Men det lyder lidt overvældende, måske. Men fortvivl ej!

Der følger også en live demonstration med. Der kommer simpelthen et sødt menneske ud til dig og viser dig, hvordan denne maskine virker, og det kan virke lidt skørt og unødvendigt, men jeg siger dig, at jeg fik meget ud af præsentationen.

Okay? Er du i tvivl om noget, spørger du bare og ellers: Sæt i gang!

Læs mere om Thermomix HER

Bliv sommerklar med Madbanditten

Enkel og ligetil protokol til vægttab – super effektiv og realistisk.

Prøv den super populære Sommerklar-protokol, som har taget Madbandittens læsere med storm.

Sendes øjeblikkeligt på mail – kun 99,- 

 

 

1.081 kommentarer til “Vind en Thermomix® (værdi: 8.950,-)”

Skriv en kommentar

 1. Wow ??
  Den er helt klart den fedeste maskine jeg har set
  Fantastisk udviklet
  Den ønsker jeg mig

  Svar
 2. Jeg har ønsket mig en i flere år, lige siden jeg hørte at de brugte den i en dansk børnehave i Sydslesvig;-) de fortalte om alt det den kunne og jeg blev meget imponeret;-)

  Svar
 3. Jeg har ingen argumenter der er bedre end de andres, men det er jo en helt vildt lækker præmie, som lyder fuldstændig fantastisk og til at være virklig kræs for den der elsker at lave mad. Det gør jeg i perioder, men kører indimellem surt i det med alt det der skal hakkes og snittes m.v. Jeg elsker min Vitamix.. men den her maskine lyder jo for vild!!

  Svar
 4. Veje, hakke, blende og røre.
  Det er hvad min Termomix sku’ gøre.
  Piske, dampe, koge og mixe
  næsten uden fare for at kikse.

  Pizzadejen skal æltes
  og chokoladen den skal smeltes.
  Familie og venner jeg kan imponere
  når bearnaise og vinaigrette emulgerer.

  Mad er balsam for min sjæl.
  Jeg har dog en akilleshæl.
  Depression gir’ ondt i livet
  men jeg har ikke opgivet.

  Jeg svinger en gryde med min kæreste.
  Kan vi ikke, kan vi lære os det.
  Vi griner, hygger og bliver tætte
  for ikke kun vore maver bliver mætte.

  At lave mad er terapi
  Faktisk antidepressivt – så at sig’.
  Lyriker bliver jeg aldrig, nej.
  Men hvad gør man ikke,
  for at vinde lækkert køkkengrej?

  Svar
 5. Hvis jeg skulle vinde, vil jeg til at lave meget mere mad herhjemme i den travle familie på 6 personer.
  Det vil aflaste fruen en hel del?

  Svar
 6. Hvis jeg vinder dette vidunder, er jeg sikker på, at der går mindst en måned, inden jeg får tid til at passe mit arbejde igen, for så skal jeg dælme eksperimentere.
  Jeg elsker at lege med maden – og jeg er så heldig, at både min mand og knægt OGSÅ elsker både at spise og lave god mad.
  Jeg vil elske at have den maskine – denvil blive en del af familien….

  Svar
 7. Åhhhh Jane hvilken horisontudvidende konkurrence (viste slet ikke, at sådan et ‘need to have’ rumfartøj fandtes;)))

  Har netop igår fået mit livs bedste nyhed, efter mange års fertilitetsbehandling, aborter og overvældende skuffelser – jeg er (undskyld mit franske fu**ing gravid???
  … Og eftersom både min mand og jeg elsker mad og altså VELTILLAVET mad, så bruger vi rigtig mange timer i køkkenet og kræser om det lækre måltid, og her taler vi både det sure, salte og søde køkken. Nu er det så jeg tænker åh åhhh, når der kommer en lille en ind i billedet, så bliver tiden altså MEGET mere knap og netop derfor vil dette vidunder af en ‘køkkenhjælp’ da falde i den bedste jord i vores fine køkken!

  Svar
 8. Thermomixeren ville gøre min søn helt enormt lykkelig.
  Han har/havde en stor drøm om at blive kok, fik den fineste kritik af sin kokkelære på grundforløbet, men er desværre blevet syg og har måtte opgive sin drøm. Nu må han nøjes med at kokkerere i eget køkken, så Thermomixeren ville passe rigtig godt ind ?

  Svar
 9. Fordi den vil gøre livet i en familie hvor laktose (og mælkeprotein) er absolut forbudt, meget sjovere.. Vi har – i trods – været igennem alle brd. Prices opskrifter uden at bruge mælk og smør – og det var sjovt men svært!! Nu er vi godt igang med det Italienske køkkens klassikere, men det kræver altså lidt mere kreativitet.. Så sådan en maskine kunne måske hjælpe os på vejen!

  Svar
 10. Super lækker maskine, sådan en kunne vi godt bruge her hjemme. Jeg prøver at lokke min kommende mand til at lave mad men han synes det er kedeligt, det kunne jo være han kunne lokkes mere, hvis der stod sådan en maskine i køkkenet. Så vi kunne få lavet noget lækkert LCHF mad. Jeg knokler på livet løs for at få en sundere livstil. Jeg krydser finger…. og tak for en fantastisk blog med masser af inspiration ❤️

  Svar
 11. Jeg er simpelthen en klovn i et køkken, rent ud sagt. Men jeg elsker mad, jeg er en ægte foodie i den forstand, jeg dur desværre bare ikke til at holde styr på for mange ting på én gang, så går det altid galt.? Derfor ville det virkelig være perfekt for mig, men sådan en makker som thermomixeren, hvor jeg kan følge dine skønne opskrifter slavisk (passer ikke, det kan jeg heller ikke, skal altid liiige putte noget sjovt i) og ellers bare drøne det igennem maskinen.? Den ville gøre en kæmpe forskel i vores hjem, så jeg krydser alt jeg kan.????????

  Svar
 12. Da min kæreste har sclerose og det godt kan være svært at lave alt det hun gerne vil i køkkenet, så kunne det være fantastisk for hende at vinde denne super maskine, for hun er en super kvinde ?

  Svar
 13. Jeg er direktør for Det Danske Kokkelandshold og vi har både en gammel og en spritny Termomixer, men jeg har endnu ikke selv fået råd til at købe en. Håber jeg kommer i betragtning, så jeg kan komme på omgangshøjde med kokkene på holdet ?

  Svar