Vind en Thermomix® (værdi: 8.950,-)


Indlægget er sponsoreret af Thermomix.

Opdateret d. 7/5: Konkurrencen om at vinde en Thermomix er afsluttet, og vinderen blev Christian Anker Knudsen, som har fået direkte besked på mail.

Tak for jeres massive deltagelse – det har været underholdende at læse alle jeres foodie-kommentarer, så tusind tak for det!

———————————————–

I dag har jeg en superfed konkurrence til dig! Du kan nemlig vinde en Thermomix  til en værdi af 8.950,-

Da jeg blev kontaktet af Thermomix om, at de gerne ville komme hjem til mig og vise mig deres maskine tænkte jeg: Ja, ja, kom da bare men held og lykke med at imponere mig! Jeg har køkkenet fuld af gode og dyre køkkenmaskiner. Jeg har en Magimix foodprocessor og en Vitamix blender, men ved du hvad? Vi var ikke engang halvvejs igennem demo’en, før jeg måtte overgive mig fuldstændigt!

Og Maggie og Vita er pt. flyttet på fjernlager, for Thermomix klarer deres job – og mere til. Og det er win, for det betyder, at jeg kun behøver at have én maskine stående fremme i mit køkken.

Og lad os lige være ærlige her: Kun køkkenmaskiner, der står fremme, bliver brugt. Skal du først bakse den ud af skabet, så glem det…

MEGET MERE END EN BLENDER

Men at tro at Thermomix kun kan blende og hakke er at tale den ned, for den kan så meget mere end det. Det er et rumskib af en multimaskine.

Fx laver den bearnaisesovs – just like that!

Jeg hælder bare skalotteløg, estragon og eddike i, lader den varme det op et øjeblik og herefter i med æggeblommer og smør og så kalder den, når sovsen er færdig. Bearnaisesovs klar til servering!

Og jeg behøver ikke huske noget, for den lille skærm fortæller mig, hvornår de forskellige ting skal i!

For real! Så nemt er det! Aldrig har det været så nemt at lave bearnaise!

Bearnaise lavet i Thermomix

Og det samme med hollandaise og mayonnaise og grøntsagsbouillon som her:

Hjemmelavet grøntsagsbouillon - sådan laver du nemt din egen sunde grøntsagsbouillon af helt naturlige ingredienser

Den laver også banan-nicecream, greenie-skåle og sund frugt-is.

Et par poser frosne bær, lidt dadler, lidt æggehvide og lidt fløde og vrum vrum, så havde familien her bær-is til flere dage!

Eller den lækre bærmousse. Også lavet i Thermomixen.

Bærmousse - lækker og sund dessert - kan fint laves med frosne bær - Opskrift her:

Den blender selvfølgelig grøntsager til grøntsagsjuice helt uden spild, og man får stadig gavn af de gode fibre i modsætning til, hvis vi havde brugt centrifugaljuiceren.

Og supper! Den laver lækre, silkebløde supper! For det smarte med Thermomixen er, at den har så ufatteligt mange indstillingsmuligheder, og den kan varme op også.

Blomkålssuppe med masser af hvidløg, ost og sprødstegt chorizo. Perfekt LCHF-suppeopskrift

Så du kan lave varme supper, dampe grøntsager, koge æg, ris, pasta, kartofler og endda dampe fisk.

Der er sådan en smart dampindsats, man sætter ovenpå rumskibet, og så damper den lige broccolien og laksen, imens sovs, suppe og kartofler, ris, quinoa (hvis man spiser det) klargøres i bunden.

Hvor smart er det lige?

Vind en Thermomix (værdi: 8.950,-)

Og så ringer der en lille klokke, når maden er færdigt! Det er jo næsten som at have en aupair!

Og den er mega-nem at rengøre, og alle dele kan ryge i opvaskemaskinen.

Hør lige. Jeg er ikke nem at imponere men det her stykke udstyr, det er altså imponerende!

NU TIL KONKURRENCEN

Det her er en Rolls Royce af en køkkenmaskine, og for at den ikke skal stå og samle støv ude i et hjem, hvor den ikke får lov at skinne som den stjerne, den er, er en del af opgaven her, at du skal overbevise mig om, at det ikke vil ske hjemme hos dig.

For det vil virkelig være spild…

Så for at deltage i konkurrencen skal du lægge en kommentar her på bloggen, hvor du overbeviser mig om, hvor foodie-agtig, du er, og hvordan dette vidunder af et rumskib vil berige dit liv, hvis du vinder.

Kun kommentarer her på bloggen tæller med i konkurrencen. 

Udvælgelsen foregår ved, at jeg helt subjektivt udvælger fem, som jeg mener gør sig mest fortjent til at vinde, og så trækker jeg en tilfældig vinder blandt de fem med bind for øjnene og alt det.

Vinderen bliver trukket søndag d. 7. maj kl. 20.00. Vinderen offentliggøres her i indlægget og får direkte besked på mail (så husk at tjekke, at du har skrevet din e-mail korrekt!).

HVAD FØLGER MED I PRÆMIEN?

Med i præmien her følger alle dele, dvs. dampindsats og alt det, du ser på billedet (minus maden – den skal du selv lave).

Herudover følger en kogebog med opskrifter, som hjælper dig i gang med at bruge Thermomix og alle dens funktioner. Kogebogen har jeg brugt meget i starten til at gøre mig tryg ved maskinen.

Kogebogen medfølger også som chip til maskinen, hvilket betyder, at du bare finder den opskrift, du vil lave på touch-screenet og så følger du bare vejledningen derpå. Det bliver simpelthen ikke nemmere.

Men det lyder lidt overvældende, måske. Men fortvivl ej!

Der følger også en live demonstration med. Der kommer simpelthen et sødt menneske ud til dig og viser dig, hvordan denne maskine virker, og det kan virke lidt skørt og unødvendigt, men jeg siger dig, at jeg fik meget ud af præsentationen.

Okay? Er du i tvivl om noget, spørger du bare og ellers: Sæt i gang!

Læs mere om Thermomix HER

Bliv Sommerklar med Madbanditten

Vil du gerne af med vinterkiloene inden sommerferien, er det nu, du skal starte.

Læs mere her: Sommerklar med Madbanditten

 

 

1.081 kommentarer til “Vind en Thermomix® (værdi: 8.950,-)”

Skriv en kommentar

 1. Den ville være guld værd til at lave risengrød, bearnaise, is, kødsovs mv og ville lette min hverdag helt vildt. Min ældste datter på 9 ville også kunne tilberede noget lækkert eftermiddags snack inden vi andre kommer hjem nemt og hurtigt uden at skulle bekymre sig om kogetider mv.

  Svar
 2. Jeg har en thermomix, brugt den i 4 år, det er ubeskrivelig hvad den kan, hurtig sundt let, nem at rengøre, kun få dele, kniv låg og kande, alt kan gå i opvaskemaskinen

  Svar
 3. Jeg tænker at jeg kan blive en mester i et køkken jeg kan bestemt overhovedet ikke lave mad men det vil jeg kunne overraske min kone med så det vil være skønt jeg har aldrig fået ros i et køkken. Hjælp mig.

  Svar
 4. Det er en drøm af en maskine. Har drømt om at få en sådan en. Vi er en familie med 4 piger. De to er flytte hjemme fra. Både pigerne og jeg kan ikke tåle mælk, så vi laver det meste fra bunden. Så sådan en maskine ville virkelig være fantastisk til det. Vi elsker og lave mad.

  Svar
 5. Hej Jane!
  Min søn er elitesportsudøver. Da han sidste år tog på efterskole, fik han min gode gamle foodprocesser med, da han på grund af den megen træning, havde brug for smoothies til at supplere kosten. Nu er han kommet hjem igen. Foodprocesseren har han med tilbage, men nu er røreskålen “smurt” ind i sort gaffatape (heldigvis på ydersiden!), da den ved et uheld var røget på gulvet og gået i stykker.. Jeg er indenfor den sidste måned startet på en kostomlægning bl.a. inspireret af dine rigtig gode input til nemme opskrifter mv., så derfor vil jeg (og min søn ;)) rigtig gerne vinde Thermomixeren!
  Mange hilsner
  Irene

  Svar
 6. Der er to ting som, for mig, beriger livet med de mest vidunderlige, sanselige og farvestrålende oplevelser: Tekstil og mad. For mig handler det om at eksperimentere med alle nuancerne af orange, sprødhed, tyngde, prikker, knæk, varme ect. Det fungerer allerbedst når man deler det med nogen og glæden og sanseligheden smitter. Jeg er sikker på at denne maskine hos mig, vil blive elsket ligeså højt som min væv og mit garnlager ;-). Kh Astrid

  Svar
 7. Jeg er alene og har deltaget i madbanditten kickstart og ville elske denne maskine idet jeg prøver så vidt muligt at lave alt fra bunden. Det ville gøre hverdagen betydelig nemmere og er sikker på at det ville blive mit ynglings værktøj som ville blive brugt flittigt. Den vil jeg meget gerne eje ?

  Svar
 8. Det ville være en drøm at vinde den fantastiske maskine!!! Jeg er udlært kok og elsker at lave mad. Går hjemme på barsel med min 23 dage gammel søn. Og glæder mig til at få lidt mere overskud til at kunne læse for resten af familien og for mig selv ❤️ vil så gerne tabe mig 30 kg inden mig og min kæreste skal giftes. Så det kunne være super lækkert at få noget fedt gear til at lave sund og nærende mad til os alle❤️
  Tusind tak for en fed konkurrence og en virkelig skøn blog ❤️❤️❤️

  Svar
 9. Fed konkurrece! Jamen jeg er super foodie og gør brug af slow cooker, suppe cooker og pot og pander til hverdag. Desværre bor jeg og lever London livet og der er super knald på til hverdag så det kunne være mega lækkert med sådan en handy lille hjælper! Fingers crossed!

  Svar