The Skinny on Obesity 5: Generation XL


Så er Dr. Lustig klar med episode 5 af serien The Skinny on Obesity. Denne gang om babyer, som er overvægtige endnu før de er blevet udsat for Vestens diæt med højt indhold af sukker og hurtige kulhydrater. Også et skræmmende blik ind i fremtiden, men denne episode løfter for første gang sløret for en handlingsplan.

 

 

 

Har du set de andre? Ellers er de her:

Episode 1: Er en kalorie virkelig en kalorie?

Episode 2: Hvad er problemet med sukker?

Episode 3: Om hormoners indflydelse på vægten

Episode 4: Hvorfor overspiser vi?

 

 

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “The Skinny on Obesity 5: Generation XL”

Skriv en kommentar

 1. Hårrejsende.
  Når vi andre bliver gamle og skal bo på plejehjem, får vi større boliger. -Ikke for vores skyld, men fordi der skal være plads til de unge sosu’ere.
  Sikke da en beklagelig udvikling; at blive født til overvægt.
  Hmm…

  Svar
 2. Jeg er efterhånden temmelig frustreret over hvor indviklet det hele er. Biokemi, insulin, leptin….og samtidig siger bente klarlund at min krop har mistet evnen til at forbrænde fedt. Det er fandme hårde odds når man drømmer om et liv med 10 kg mindre på kroppen. Og de 10 kg rører sig ikke en tomme, så de har sgu nok ret de bæster. Suk.
  Jeg smutter lige ud igen og tager mit tunge sind med mig, Hej Hej ;)

  Svar
  • Årh Rikke, jeg kan godt følge dig i at livet næsten var nemmere, dengang da “en kalorie var en kalorie”. Omvendt ville man jo da bare vende det hele indad, hvilket nok heller ikke er den sundeste taktik. I virkeligheden bør fokus jo være på at have det godt. I alle områder. Har man det, regulerer kroppen resten (tror jeg i hvert fald lidt naivt!).

   Og sidst, hvad pokker ved Bente Klarlund om, at din krop har mistet evnen til at forbrænde fedt? Er det bare en ny version af, at hvis du vejer for meget, er det din egen skyld?
   Nåmmen, jeg smutter igen og tager vreden med mig! – den kan jeg så vende inad sammen med resten ;-)

   Svar
 3. Hej Jane.
  Læste engang at du ikke kunne finde flødehawatien øko.
  Har set den økologisk i fakta i næste uge.Bare et lille tip herfra:)
  Knus Laura.

  Svar