The Skinny on Obesity 2: Hvad er problemet med sukker?


Så er Dr. Robert Lustig klar med episode 2 af den skræmmende fortælling: The Skinny on Obesity. Sidste gang handlede det om, hvorvidt en kalorie er en kalorie, denne gang handler det om, hvad problemet er med sukker, og hvad der sker, når du spiser mange kulhydrater OG meget fedt. Og der er øjenåbner på vej. Så trænger du lige til et los i r**** og til at blive mindet om, hvorfor det godt kan betale sig at gøre en (kæmpe) indsats for at luge størstedelen af sukkeret ud af din kost, så skal du bruge de næste 9 min. her:

 

 

Skal du på Keto efter nytår?

Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.

Skriv dig op her >>

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “The Skinny on Obesity 2: Hvad er problemet med sukker?”

Skriv en kommentar

  1. Vildt at jeg først nu er sluppet ud af mit sukker craving mareridt ved at spise LCHF. Det er virkelig en lettelse!!!

    Svar
  2. Yrk. Både denne og den første episode er spændende! Og han er tilpas dommedags-agtig i sin tone til, at hvis man ikke allerede VAR sukkerforskrækket, så skal man da nok blive det! ;)

    Svar
  3. Tak for endnu et brugbart link. Bekræfter jo bare endnu engang at det vi gør er det helt rigtige :-) Sukker har ihvertfald aldrig været godt for mig og min vægt. Har det 100 gange bedre uden sukker….

    Svar