The Skinny on Obesity 2: Hvad er problemet med sukker?


Så er Dr. Robert Lustig klar med episode 2 af den skræmmende fortælling: The Skinny on Obesity. Sidste gang handlede det om, hvorvidt en kalorie er en kalorie, denne gang handler det om, hvad problemet er med sukker, og hvad der sker, når du spiser mange kulhydrater OG meget fedt. Og der er øjenåbner på vej. Så trænger du lige til et los i r**** og til at blive mindet om, hvorfor det godt kan betale sig at gøre en (kæmpe) indsats for at luge størstedelen af sukkeret ud af din kost, så skal du bruge de næste 9 min. her:

 

 

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “The Skinny on Obesity 2: Hvad er problemet med sukker?”

Skriv en kommentar

 1. Vildt at jeg først nu er sluppet ud af mit sukker craving mareridt ved at spise LCHF. Det er virkelig en lettelse!!!

  Svar
 2. Yrk. Både denne og den første episode er spændende! Og han er tilpas dommedags-agtig i sin tone til, at hvis man ikke allerede VAR sukkerforskrækket, så skal man da nok blive det! ;)

  Svar
 3. Tak for endnu et brugbart link. Bekræfter jo bare endnu engang at det vi gør er det helt rigtige :-) Sukker har ihvertfald aldrig været godt for mig og min vægt. Har det 100 gange bedre uden sukker….

  Svar