The eagle has landed!


I går ringede min redaktør til mig og sagde de magiske ord: Jane, jeg står her med din bog i hånden!  Det var lige før det sortnede for mine øjne. Heldigvis sad jeg på kaffebar i indre by og kunne kort tid efter springe op på cyklen og sætte retning mod forlaget. Vi gik ud og drak et glas hvidvin (og hvis jeg ikke var svimmel inden, så blev jeg det der – tal lige om lav alkoholtolerance!), og her så jeg min bog for første gang. I ved, den bog jeg har ævlet om, siden jeg tilbage i november afslørede projektet for jer i indlægget om LCHF-madrevolution i Danmark. Det føles som en evighed siden.

Og jeg har jo ellers set tusindvis af kopier med halvdårlige farver, men intet kan måle sig med at se bogen “live”. Hold nu op, den er flot! Og fresh. Den er nemlig gul! Hvilket tilfældigvis er min yndlingsfarve!

Det er lige før, det svarer til at få sin nyfødte baby op på brystet efter en lang og drøj fødsel. En oplevelse, man i øvrigt snydes lidt for som tvillingemor, kan jeg afsløre. Men jeg tog så revanche med min efternøler her, og det var da også lige før, jeg sov med den i nat. Men jeg besindede mig dog…

I dag har bogen også sørget for dagens motion. For kort tid siden ankom nemlig en fragtmand med en palle bøger. Jeres bøger! Og dem har Silas og jeg slæbt op på 1. sal, og jeg følte mig nærmest sådan crossfit-agtig, imens jeg sendte udmattede tanker til min überaktive partner-in-kitchen-crime, som hjalp mig med at lave al maden på fotoshoot. Du ved, hvem du er!

Men hvis der bliver lidt stille her på bloggen i weekenden, så er det ikke af ond vilje eller ulyst. Så er det, fordi jeg er i fuld gang med at signere og pakke bøger, så jeg kan få dem sendt afsted på tirsdag, så I allesammen modtager jeres kopi på onsdag, når bogen udkommer. Hold nu op, det bliver stort!

PS: Husk at følge med på Instagram eller på Facebook. I travle tider er det lidt nemmere lige at mikroblogge lidt der!

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

36 kommentarer til “The eagle has landed!”

Skriv en kommentar

 1. Hello, I´m loving your blog, thanks to GoogleTranslate I´m able to read it.
  Will there be an english version of your book? That would be great!
  Thanks Christina from Austria

  Svar
  • Hi Christina – thank you for your comment. I don’t know yet if the book will be translated into other languages. I know that my book has been presented to foreign publishers but what happens is still to be seen. I do know though that we’ve made a super cool iBook for tablets. I don’t know if you could find a way to make that understandable.. :-/

   Svar
 2. Hvor er det feeeeedt manner!!!!!! Kæmpe inspirationskilde !
  Jeg havde sovet med den.. vugget den i søvn og kysset den godmorgen :D

  Svar
 3. Hej Jane – jeg planlægger også at købe din bog. Indeholder den kun opskrifter, eller er der også en introduktion til, hvordan man kommer i gang, hvad man bør købe ind osv. ?

  Svar
  • Hej Lone,
   Bogen indeholder ca. 50 siders introduktion til LCHF med baggrund, helbredsfordele og både tip og indkøbslister til at komme i gang :-)

   Svar
 4. Glæder mig rigtig meget til at modtage og læse :) Elsker bøger og efterhånden også LCHF så det er jo totalt win win.

  Svar
 5. Tillykke Jane. Kan så godt forstå din begejstring. Glæder mig helt vildt til at modtage bogen. Har allerede anbefalet den til alle der næsten dagligt spørger til min kost :-) God fornøjelse i weekenden … Solskinssmil fra Maria

  Svar