Thaisalat med and


Denne thaisalat med and er både frisk og sprød og lækker og simpelthen sådan en lækker og anderledes måde at spise and på. Du kan bruge andebryst i den men du kan også bruge rester af and fra juleaften. Efter en tung julemiddag, er det virkelig dejligt med noget frisk og sprødt.

Thaisalat med and

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

Dressing

Sådan gør du

 • Skær/bræk andekødet i mindre stykker, eller steg brystet hvis det er det der bruges.
 • Skær rødløget i tynde både.
 • Skær tomaterne i mindre stykker.
 • Halver agurken på langs og skrab kernerne ud og snit den i tynde skiver.
 • Snit forårsløget.
 • Hak krydderurterne fint og skær chilien i tynde skiver.
 • Fordel salat og grøntsagerne, krydderurterne og andekødet i to skåle.
 • Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til. Server dressingen til salaten.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Jeg elsker jo thaisalaterne og har lavet dem i et hav af varianter allerede. Både med oksekød og med kylling. Og nu altså også med and.

Det lækre ved thaisalaterne er jo dels den venlige brug af urterne (mynte og koriander) og så den lækre sojadressing med lime og ingefær.

Medmindre anden er meget fedtholdig – og det er andebrystet jo ikke – så har du også en ret mager ret. Måske er det ligemeget, hvis det er efter jul og du trænger til noget, der lander let i maven. Men ellers kan du jo drikke en kop myntete med en skefuld kokosolie i bagefter, hvis du trænger til lidt ekstra mæthed.

Mere inspiration til asiatisk mad?

Elsker du også asiatisk mad, så har jeg faktisk samlet alle mine asiatiske opskrifter i en lille samling, som du kan se her: Asiatiske retter

Thailand er jo det land i Asien, jeg har rejst mest i. Derfor er det også det køkken, jeg kender bedst og mest har forsøgt at lave opskrifter fra. Men der findes også masser af opskrifter fra Vietnam, Kina, Korea, Japan osv. Det er bare at gå på opdagelse.

Og denne thai-salat med and er så sidste skud på stammen.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Thaisalat med and”

 1. Hej Jane
  Utrolig lækker opskrift!
  Jeg er på Kickstart 2.0 forløbet, bonus-ugen.
  Nu nærmer juleaften sig, hvor jeg gerne vil tillade mig flere kulhydrater, og for ikke at crashe vil jeg 2 dage før tilføje nogle kulhydrater. Har du nogle forslag til, hvad jeg gør?
  Tusind tak for kurset, som har været en guldgrube af viden!
  Glædelig jul 🎄

  Svar
  • Hej Oly
   Fedt at du har været glad for kurset. I dagene op til eller måske bare på selve dagen øger du bare kulhydratindtaget en smule. En nem måde at gøre det på er ved at spise din vanlige kost men så bare tilføje et stykke frugt eller to. Fx en banan efter et af dine måltider (helst ikke morgenmaden). Det vil give dig lidt ekstra kulhydrater og du vil ikke få det samme chok ved at spise lidt mere kulhydrat juleaften eller drikke alkohol fx.

   Men mængder betyder noget så hav evt. stadig lidt portionskontrol i baghovedet :)

   Svar