Thaisalat med and


Denne thaisalat med and er både frisk og sprød og lækker og simpelthen sådan en lækker og anderledes måde at spise and på. Du kan bruge andebryst i den men du kan også bruge rester af and fra juleaften. Efter en tung julemiddag, er det virkelig dejligt med noget frisk og sprødt.

Thaisalat med and

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

Dressing

Sådan gør du

  • Skær/bræk andekødet i mindre stykker, eller steg brystet hvis det er det der bruges.
  • Skær rødløget i tynde både.
  • Skær tomaterne i mindre stykker.
  • Halver agurken på langs og skrab kernerne ud og snit den i tynde skiver.
  • Snit forårsløget.
  • Hak krydderurterne fint og skær chilien i tynde skiver.
  • Fordel salat og grøntsagerne, krydderurterne og andekødet i to skåle.
  • Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til. Server dressingen til salaten.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Jeg elsker jo thaisalaterne og har lavet dem i et hav af varianter allerede. Både med oksekød og med kylling. Og nu altså også med and.

Det lækre ved thaisalaterne er jo dels den venlige brug af urterne (mynte og koriander) og så den lækre sojadressing med lime og ingefær.

Medmindre anden er meget fedtholdig – og det er andebrystet jo ikke – så har du også en ret mager ret. Måske er det ligemeget, hvis det er efter jul og du trænger til noget, der lander let i maven. Men ellers kan du jo drikke en kop myntete med en skefuld kokosolie i bagefter, hvis du trænger til lidt ekstra mæthed.

Mere inspiration til asiatisk mad?

Elsker du også asiatisk mad, så har jeg faktisk samlet alle mine asiatiske opskrifter i en lille samling, som du kan se her: Asiatiske retter

Thailand er jo det land i Asien, jeg har rejst mest i. Derfor er det også det køkken, jeg kender bedst og mest har forsøgt at lave opskrifter fra. Men der findes også masser af opskrifter fra Vietnam, Kina, Korea, Japan osv. Det er bare at gå på opdagelse.

Og denne thai-salat med and er så sidste skud på stammen.

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • færdige madplaner, jeg laver
  • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
  • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
  • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Thaisalat med and”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane
    Utrolig lækker opskrift!
    Jeg er på Kickstart 2.0 forløbet, bonus-ugen.
    Nu nærmer juleaften sig, hvor jeg gerne vil tillade mig flere kulhydrater, og for ikke at crashe vil jeg 2 dage før tilføje nogle kulhydrater. Har du nogle forslag til, hvad jeg gør?
    Tusind tak for kurset, som har været en guldgrube af viden!
    Glædelig jul 🎄

    Svar
    • Hej Oly
      Fedt at du har været glad for kurset. I dagene op til eller måske bare på selve dagen øger du bare kulhydratindtaget en smule. En nem måde at gøre det på er ved at spise din vanlige kost men så bare tilføje et stykke frugt eller to. Fx en banan efter et af dine måltider (helst ikke morgenmaden). Det vil give dig lidt ekstra kulhydrater og du vil ikke få det samme chok ved at spise lidt mere kulhydrat juleaften eller drikke alkohol fx.

      Men mængder betyder noget så hav evt. stadig lidt portionskontrol i baghovedet :)

      Svar