Thailand – ren madglæde


Vi er just hjemvendt fra Thailand, og det er altså balsam for sjælen – og ganen – at være derude. Maden er frisk, sund og let. Jeg elsker, at jeg kan holde ferie og stadig spise glutenfrit ved bare snildt at navigere udenom de største fælder, og på den måde få en ferie med fred i sindet og uden blodsukkersvingningerne, den tunge fornemmelse i kroppen og de ekstra feriekilo på sidebenene. I love it!

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Thailand – ren madglæde”

Skriv en kommentar