Thai Beef Salad med oksekød


Thai Beef Salad – eller en lækker bøfsalat – er let og lækker sommermad. Her har jeg holdt den helt enkel og den smager bare dejligt og er et nemt og mættende indslag i sommervarmen.

Thai Beef Salad - nem og enkel thaisalat med bøf - lækker og let sommermad

Thai Beef Salad med oksekød

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
20 minutter

Ingredienser

Drys

 • frisk koriander
 • peanuts til drys

Sådan gør du

 • Steg flanksteaken i et par minutter, gerne på grill og krydr med salt og peber. Har du en rest fra aftenen før, skærer du den bare i skiver.
 • Skær gulerod og squash i tynde strimler med en tyndskræller, spiralizer, mandolin, julienneskærer eller hvad du nu har.
 • Bland en dressing af sesamolie, lime, ingefær, chili og tamari/soja.
 • Server salaten med masser af frisk koriander og evt. peanuts til drys.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Det er nemt for appetitten at ryge en tur, når temperaturen stiger og det er også fint at spise mindre, men på sigt er det bare nødvendigt at få noget energi indenbords.

Thai Beef salat med rest af aftensmaden

Jeg laver tit en hurtig Thai Beef Salad med en rest kød fra aftenens grill. Det er virkelig hurtigt lavet, og det er til at holde ud at spise, selvom det er varmt.

Du kan også lave den med kylling eller du kan prøve den vietnamesiske salat med kylling

Mangler du flere forslag til, hvad man kan spise, når det er rigtigt varmt, har jeg nogle idéer fra sidste års hedebølge her: Hvad kan jeg spise i varmen?

Gulerødder & Keto – kan de erstattes?

Bliver du forskrækket over at jeg bruger gulerod, kan du fint udelade dem eller bytte den til fx kinaradise, strimlet spidskål eller andet.

Læs evt. også: Er det Keto?

Thai Beef Salad - nem og enkel thaisalat med bøf - lækker og let sommermad

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Thai Beef Salad med oksekød”

 1. Mumselumse!
  Denne ret har jeg lige lavet til mig selv og hold nu fast, den var god!

  Jeg brugte, som du foreslår, spidskål i stedet for gulerod. Og en Black Angus Ribeye steak på 200 gr. Så nemt og enkelt og alligevel super lækkert. Det er klart den thai-dressing, der binder det hele sammen og er prikken over i’et. Den dressing skal jeg have igen meget snart. Og dejligt med lidt knas og tekstur fra peanuts.

  Jeg er mæt på en behagelig måde. Ikke helt bombet. Trængte til lidt sødt efter det lidt salte måltid, så nu sidder jeg med en kop kaffe med en kvart teske kokosolie med smag i.

  Endnu en gang tusind tak for fantastisk inspiration. Det sker tit, at jeg ikke kan komme på, hvad jeg/vi skal spise til aften. Og bum, så poster du en ret og redder dagen. Perfekt ret i dag, da jeg er alene hjemme ❤️

  Svar